Pregateste-te pentru o vara ISDIN!

 

ISDIN


Traim vremuri complicate. Nesiguranta pare sa fie la fiecare pas, insa  mai sunt aspecte din viata noastra asupra carora noi avem controlul. Sanatatea e cea mai importanta si cu un minimum de efort o putem tine la cote ridicate. La fel si starea de bine. Si pentru ca se apropie sezonul estival, prima pe lista prioritatilor noastre e bine sa se regaseasca fotoprotectia.


Soare dupa pofta inimii

Dupa doi ani de pandemie, eliminarea restrictiilor si scaderea incidentei COVID, ne dorim sa ne petrecem cat mai mult timp la soare. Sanatatea si starea de bine sunt direct influentate de soare, insa nu trebuie sa uitam de riscurile care vin odata cu expunerea la radiatiile solare. Arsurile si fotoimbatranirea pot fi prevenite folosind produse adecvate pentru ingrijirea pielii si pentru protectia ei fata de ultraviolete, precum si punand in practica obiceiurile de preventie redomandate de specialisti. Gama ISDIN FotoUltra ofera protectie solara faciala pentru pielea care are nevoie de ceva in plus! Alege Fotoprotectia ISDIN: texturi inovatoare si, mai ales, protectie personalizata pentru fiecare tip de piele.


ISDIN


Fara pete solare

Daca stii ca in alti ani tenul tau s-a patat, atunci sigur ai nevoie de un produs mai eficient in prevenirea petelor, cum este ISDIN Spot Prevent. Acesta previne si trateaza petele provocate de soare care apar, de obicei, pe frunte, obraji si deasupra buzei superioare.

Daca tenul tau este deja patat, atunci ai nevoie de o crema cu fotoprotectie ridicata. La ISDIN, iti propunem formule care, in timp, impiedica pigmentarea si ajuta la eliminarea petelor deja formate. ISDIN Active Unify ofera fotoprotectie cu tripla actiune de depigmentare. Produsul este ideal cand vrei sa tratezi petele provocate de soare, care apar sau deja sunt prezente, de obicei pe frunte, obraji si deasupra buzei superioare.


Protectie  cu tripla actiune impotriva fotoimbatranirii

Iti doresti o doza de prospetime, o buna ingrijire si o protectie ridicata pentru tenul tau? ISDIN AGE Repair are o textura lejera, apoasa, cu absorbtie rapida, perfecta pentru utilizarea zilnica. AGE Repair ofera o protectie ridicata SPF50 UVB/UVA, stimuleaza refacerea celulara dupa actiunea nociva a soarelui si reduce aspectul ridurilor. Nu degeaba, ISDIN este brandul #1 in protectie solara in Spania (lider pe piata de dermato-cosmetice din Spania


ISDIN


Protectia solara inseamna sanatate  

Cu o floare nu se face primavara, dar oferind in fiecare zi pielii o ingrijire pe masura, te vei bucura de sanatate si un aspect tanar mai mult timp. Protectia solara nu trebuie sa lipseasca indiferent daca mergi la plaja sau doar petreci timp in aer liber. Soarele actioneaza la fel oriunde te-ai afla: in oras, in parc, la tara, la munte sau pe malul marii. O arsura nu e ceva banal care trece, ea afecteaza ADN-ul celular, ceea ce ar putea duce, in timp, chiar si la aparitia cancerului de piele. Avem nevoie de protectie solara pentru a ramane sanatosi! Prin procesul de cercetare-inovare sunt dezvoltate produse cu formule inovatoare, asa cum este ISDIN Eryfotona AK-NMSC, ce asigura preventie si tratament adjuvant protector in leziuni actinice (cu risc mai mare de a dezvolta cancer de piele) si cancer de piele non-melanom. Include tehnologia inovatoare DNA Repairsomes®: SPF 100+ UVB, UVA, LUMINA VIZIBILA, IR-A si fotoliaza incapsulata in lipozomi (molecule care transporta enzimele de fotoreactivare care au rolul de a repara mutatiile ADN-ului produse de ultraviolete). Utilizarea fluidului Eryfotona AK-NMSC reduce si amelioreaza campul de cancerizare subclinic asociat cu keratoza actinica si alte forme de cancer de piele non-melanom, cu numeroase rezultate dovedite clinic.

 

Trusa pentru soare

Ofera-i pielii tale ingrijirea si protectia de care are nevoie si, mai ales acum vara, pune accentul pe hidratare, atat din interior, cat si din exterior. Fotoprotectia va mentine pielea sanatoasa, dar si hidratata, adica fina, tonica si stralucitoare. In fiecare zi avem nevoie de protectie si mai ales pe zonele cele mai expuse la soare: fata, gat, urechi si maini. Si pentru ca timpul este pretios azi, un produs care sa ingrijreasca si sa protejeze intr-un singur pas e tot ce avem nevoie! ISDIN FOTOPROTECTOR Fusion Water SPF50 este o lotiune faciala de protectie solara ridicata (UVA/UVB SPF 50), care hidrateaza intens, se absoarbe imediat, are efect de matifiere si nu irita ochii. In plus,  este si o foarte buna baza de machiaj si se potriveste si tenurilor sensibile


ISDIN


Antioxidantii care ne salveaza

Bazeaza-te pe puterea antioxidanta a plantelor! Razele UV, poluarea, alimentatia au efect oxidativ la nivelul pielii si organelor, insa cu ingrediente antioxidante puternice putem contracara acest proces sau sa-l reducem semnificativ. Fructele, legumele si algele contin antioxidanti puternici pe care ii putem face aliati. Lotiunea bifazica ISDIN FOTOPROTECTOR HYDRO Lotion pentru protectie solara SPF50 200 ml – are o formula avansata care protejeaza pielea si previne oxidarea cu ajutorul Chlorella Maris, o alga cu o mare concentratie de clorofila, ce detoxifica si revitalizeaza pielea datorita efectului sau antioxidant.


Pastreaza-le catifelate! 

Buzele pot suferi la fel de rau din cauza caldurii, nu doar a frigului. Pielea lor este extrem de subtire si sensibila. Deshidratarea poate provoca rani care se vindeca greu, insa bine protejate, vor ramane fine toata vara! Balsamul protector de buze ISDIN PROTECTOR cu SPF30 contine vitamina E si Acetat de Tocopheryl, cu efect anti-oxidant si actiune regeneratoare. Chiar si buzele foarte uscate sunt imediat hidratate si isi recapata confortul.


Special pentru copii. 

Pielea sensibila a micutilor are nevoie de o protectie ridicata, dar in aceesi timp speciala, cu efect calmant si ingrediente delicate. Spray-ul transparent Wet Skin pentru copii ISDIN FOTOPROTECTOR PEDIATRICS cu SPF50 250ml – este un produs potrivit pentru copiii peste 3 ani, dar si pentru intreaga familie. Extractul de Helychrisum Italicum calmeaza si intareste bariera protectoare a pielii, iar prin tehnologia WET SKIN absorbtia se face atat pe pielea umeda, cat si pe cea uscata, fara a lasa urme albe si pastrand factorul de protectie. Este rezistent la apa si potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv pielea atopica. 


Calmare la minut. 

Chiar daca pielea nu se arde la soare, dupa plaja are nevoie de o ingrijire aparte, care sa-i readuca hidratarea, starea de confort si sa o ajute sa se refaca. Lotiunea de corp dupa plaja ISDIN 200ml, din gama POSTSOLAR, calmeaza si racoreste, datorita continutului de mentol, musetel si Bisabolol (un activ cosmetic cu rol cicatrizant, calmant si antiiflamator). In plus, Aloe, Pantenol, vitamina E si Centella Asiatica hidrateaza pielea si o ajuta sa se repare. Lotiunea are efect prelungit, previne exfolierea si mentine bronzul.

Alege produsele ISDIN, brandul #1 in protectie solara in Spania (lider pe piata de dermato-cosmetice din Spania 

Produsele de protectie solara ISDIN pot fi achizitionate online si din farmacii.

Preturi recomandate – de la 53,55 de lei pana la 130 de lei (in functie de tipul de produs, campanii sau politica comerciala a fiecarei farmacii)

 


KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu