Combate frigul cu măsuri eficiente: VEGETA Borș și condimente

 

vegeta


Te strânge frigul? Păi e noiembrie, ce vrei… Merge o ciorbiță fierbinte? Mergeee! Acră, nu?! Cum altfel… O ciorbă, și dacă are carne, și dacă nu are, dacă nici borș VEGETA n-are, aia nu-i ciorbă. Alege ce-ți place între clasicul VEGETA Borș Original, VEGETA Borș cu Legume, VEGETA Borș cu Verdețuri sau catifelatul Vegeta Borș cu Smântână și pune oala pe foc pentru o delicioasă ciorbă. Orice sortiment de borș vei alege, garantat alegi calitatea desăvârșită a legumelor uscate natural, tărâțele din cel mai bun grâu și leușteanul cel mai aromat. 

Știai că ingredientul de bază al borșului sunt tărâțele de grâu care conțin vitamine din grupul B, betacaroten, minerale, aminoacizi esențiali și carbohidrați? Tocmai ai aflat!

Și dacă tot vorbim de frig și de cum să ne mai încălzim puțin, altfel decât îmbrăcându-ne mai gros sau mărind la centrală temperatura serios, îți dăm o idee, fără menajamente: încearcă să pui în mâncare condimente! Este știut faptul că toate condimentele iuți te încing și de frig o să uiți! Îți sugerăm VEGETA Natur Boia de Ardei iute și VEGETA Natur Piper negru măcinat. Căldurile deja te-au luat, nu?! Bine, suntem toleranți cu tine. Așa că tu poți încerca și alte feluri de boia:  VEGETA Natur Boia de ardei dulce sau VEGETA Natur Boia afumată dulce.


vegeta


Toamna vine nu numai cu temperaturi scăzute, vine și cu noutăți de la VEGETA! De acum vei găsi în rafurile magazinelor noile produse din gama VEGETA Natur, de condimente, în doze practice și elegante, din sticlă. Și nu orice condimente, ci dintre cele mai intens folosite în bucătărie: 

VEGETA Natur Piper negru măcinat  

VEGETA Natur Oregano măcinat  

VEGETA Natur Turmeric măcinat 

VEGETA Natur Usturoi măcinat 

VEGETA Natur Chili macinat


vegeta


Și chiar dacă nu tot în doză de sticlă, din gamă nu putea să lipsească multiubita și folosita VEGETA Natur Scorțișoară! Numai bună de presărat pe gulerul de spumă al unui cappuccino sau de pus în biscuiții pe care îi vei prepara și savura lângă o ceașcă de ceai. Și se mai apropie și Crăciunul, și la turta dulce ai nevoie de ea…


KISSES!CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu