Manier, paradisul gentilor!

 

manier


Cand se schimba anotimpul, invariabil, ma apuca si pe mine dorinta de a imi improspata garderoba. Iau dulapurile la rand si reincep trierea hainelor si a accesoriilor de care vreau sa ma despart  sau pe care vreau sa le pastrz si trec la reorganizarea lor in functie de culori spre exemplu. Asa mi se pare mie muuult mai usor sa observ obiectul pe care vreau sa il port.

Categoria gentilor este una foarte draga si speciala pentru mine intrucat cred eu ca o geanta bine aleasa schimba cu totul o tinuta. Si am genti de la cele mai diverse: mici, mari, postas, cu aplicatii, de piele, de panza, multicolore, uni, tot ce vrei gasesti in garderoba mea. Ma rog, mai exista loc de mai bine si mai exista nuante care ma fac sa freamat atunci cand le vad si acesta este si cazul de fata, despre care va povestesc aici.


manier


Despre brandul Manier stiam de multi ani de la prietena mea, Gabriela Dumba, care are multe genti pe care le-a strans de-a lungul vremii de la ei si care s-au comportat incredibil de bine in timp. Luasem site-ul la rasfoit de cateva ori si in trecut dar nu finalizasem ideea de a achizitiona ceva nou. Iata insa ca sezonul asta de toamna a facut o magie si mi-au cazut privirile pe minunatia asta de geanta verde padure. Si atat a fost! A trebuit sa o adaug colectie mele, pentru ca da, nuanta aceasta de verde inca nu o aveam. Pe site mai era si pe negru aceeasi geanta si pe mustar, ambele minunate, dar eu am frematat la verdele asta! Puteti sa ma acuzati?


manier


Genti de piele Manier sunt  produse in Italia, iar atentia la detalii si finisajele sunt impecabile! Va spun sincer ca ador geanta asta si ma surprind in mai mult de jumatate din cazuri intinzand mana dupa ea.


manier


Au si reduceri de top   , dar oricum preturile mi se par absolut decente fata de tot ceea ce vad prin magazine, iar livrarea este extrem de rapida, totul a decurs ireprosabil.


manier


Pentru ca este versatila, este o culoare care imi permite sa fac cele mai misto combinatii, toamna asta o pot purta alaturi de alte derivate de verde, galben, mustar, rosu, burgundiu, mov, gri, negru, toate nuantele de maro sau bej, oranj, practic am combinatii infinite la indemana. Este practica, usoara, suficient de incapatoare incat sa am posibilitatea sa car si celebrul meu portofel-caramida dar si alte lucruri utile de-a lungul unei zile de alergat prin oras. Benzile de piele impletita ii dau o nota eleganta si un pic altfel, nu am mai intalnit modelul acesta prin magazine. Ce imi place super mult este faptul ca vine cu o bareta scurta si lata, care nu cade sub nicio forma de pe umar, este extrem de stabila, dar care iti permite sa o porti si pe brat sau in mana, dupa cum preferi, dar are si o bareta mai lunga si subtire care este destinata modului „postas” de a o purta.


manier


In poze o vedeti purtata intr-o zi perfecta de toamna, cu soare bland care a pus si mai bine in evidenta culorile. O zi obisnuita, in care am avut de alergat a avut acea tusa altfel tocmai datorita gentii, pentru ca, asa cum  va spuneam un outfit este complet schimbat in functie de ce accesorii alegi sa ii alaturi. In cazul meu, consider ca geanta face diferenta, comoda, practica, dar atat de frumoasa.  Dimensiunea mi se pare perfecta si pentru zi, dar si pentru un eveniment de seara nu foarte formal.  Nu o vedeti in pozele din articol, dar intre timp am purtat-o si la un eveniment care a avut loc seara, o gala a vinului unde am alaturat-o unei rochii fix in aceeasi nuanta de verde padure dar cu buline albe. Am purtat atunci stiletos si nu bocanci precum in pozele de fata, de aceea spun ca este o geanta extrem de versatila! Si combinatii se pot face o multime!


manier


Pe site gasiti extreeeeeem de multe modele, marimi, culori, pur si simplu este un univers in care te pierzi. Sunt genti clasice sau mai elegante, genti care pot fi purtate atat ziua cat si seara unele dintre ele, genti mai mari care iti permit sa cari si casa cu tine daca tu consideri ca ai nevoie sau genti micute si cochete, genti cu print sau uni, asadar tot ce visezi gasesti pe Manier.

 

Sincera sa fiu, vazand cat de bine este lucrata geanta pe care o am eu, din ce piele de calitate este confectioanata, ma tot gandesc care sa fie urmatoarea achizitie, haha! Si ce imi mai place la Manier este faptul ca modelele gentilor desi foarte actuale, eu le vad ca fiind atemporale. Asadar, mi se par o investitie de viitor. Iar eu intotdeauna calculez atunci cand imi cumpar un obiect nou pretul pe purtare al produsului respectiv. Daca dai bani putini pe un obiect care va fi purtat de 2 ori sau pe care il vei tine in dulap si nu il vei purta, mai bine nu mai faci achizitia respectiva. In schimb, daca pretul e ceva mai mare si tu porti obiectul acela zi de zi, ei bine, mi se pare ca ai procedat corect.

Abia astept sa va mai arat si alte combinatii cu minunatia mea de geanta! Pentru ca idei am suficiente!

KISSES!

 


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu