Primăvară în Barcelona: C&A a prezentat colecția Spring/Summer 2023

 

C&A


Prezentarea s-a desfășurat la Cramele Codorniu din Barcelona. Clădirile sale reprezintă una din capodoperele artei moderniste a lumii, cu decenii de tradiție - la fel ca și brandul C&A, creat acum 180 de ani. În prezent este unul din cei mai mari retaileri de fashion din Europa.

 Colecția Spring/Summer 2023 urmărește noua direcție creativă pe care C&A a lansat-o în septembrie printr-o campanie de brand. C&A va continua să ofere îmbrăcăminte de calitate, la prețuri accesibile și să asigure articole vestimentare pentru o garderobă mai modernă, cu multiple opțiuni pentru rutina zilnică. 


“Această colecție reflectă așteptările pe care le au clienții de la noi”, a declarat Giny Boer, CEO C&A Europe, sunt foarte mândră că noul nostru limbaj de design a prins viață.”


C&A


Designerii C&A au creat o nouă colecție bazată pe trei macrotrenduri: Nature, Empowerment și Universal Healing, care subliniază angajamentul continuu al mărcii pentru valori precum sustenabilitatea și incluziunea. Ca rezultat, colecția  “Love the future again” se bazează pe materiale și culori naturale.


C&A


Cu scopul de a oferi clienților îmbrăcăminte confortabilă, care să le dea încredere, principalele materiale folosite la realizarea articolelor au fost bumbacul, voalul și inul, în combinație cu alte materiale structurate precum twill-ul pentru costume si trenci-uri. 

În privința culorilor, predomină nuanțele de alb, bej și crem, iar în mai mică măsură nuanțe puternice de violet, roșu și fucsia. 


C&A


Drapajele și alte elemente de detaliu au un rol  important în finisajele colecției. Mânecile cu volum sau decupajele adaugă personalitate și libertate de mișcare ținutelor. Croielile clasice și plise-urile sunt folosite pentru da o notă în plus de feminitate și confort. 

 

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu