Dr. Alexandru Karkhi alias Dr. K a adus în clinica din Pipera tehnologia laser Endolift

 

clinica


Dr. Alexandru Karkhi a prezentat la cel mai nou centru al său de estetică din Pipera, în cadrul unui workshop interactiv, inovațiile aduse de tehnologia laser Endolift în estetica facială. La eveniment au fost prezenți zeci de influenceri și creatori de conținut interesați de estetică facială ca să vadă cum funcționează tehnologia laser Endolift. 

Vorbim de un echipament de ultimă generație, un echipament compact cu o multitudine de funcții pentru sute de probleme ale tenului și care ajută la eliminarea lor: cearcăne, pungi sub ochi, riduri de expresie, puncte negre, acnee, remodelarea tenului sau ajustarea liniilor pomeților.


Tehnologia cu laser non-ablativ poate fi folosită și pe alte zone ale corpului precum brațe, zona liniei pentru bikini, fese, coapse, zona abdominală.


Tratamentul Endolift® folosește tehnologie laser de ultimă generație, vorbim de fascicule pulsatorii care au o limită difractivă creată special pentru a acționa la nivelul epidermei.


Tratamentul Endolift folosește microfibre optice speciale de unică folosință create dintr-un aliaj special și care sunt mai subțiri decât un fir de păr (FTF Eufoton). Acestea se introduc ușor sub piele în hipoderma superficială, iar impulsul laser ghidat le ajută să activeze și să atace exact acele zone care trebuie corectate. 


rilastil


,,Un aspect important la tehnologia laser non-ablativ este modul non-invaziv în care actionează la nivelul epidermei. Practic, procedura nu necesită incizii sau anestezie. Pacientul poate percepe doar un ușor disconfort creat de energia laser care creează micro-tuneluri orientate de-a lungul vectorilor anti-gravitaționali și care conferă un efect de lifting imediat și vizibil. La sfârșitul tratamentului, microfibrele sunt îndepărtate și aruncate. În plus, această tehnologie de laser non-ablativ nu provoacă dureri post intervenție, nu se simt inciziile. Nu este necesar timp de recuperare iar în cazul doamnelor și domnișoarelor, acestea se pot machia discret și își pot reluat jobul sau activitățile în câteva ore.”, a descris Dr. Alexandru Karkhi procedura.


Rezultatele dupa o ședintță cu laser non-ablativ sunt vizibile imediat și pe termen lung, si dupa fiecare procedură pielea va deveni mai fermă, deoarece colagenul eliberat în mod natural de organism sau inclus în corp cu ajutorul unor diete sau suplimente se acumulează în straturile profunde ale pielii.


Evenimentul a fost suștinut de Parmafood, Jurnalul de Estetică, Rilastil, Castell D,Or și Daskalides Chocolatier.  Pentru programări sau detalii despre tehnologie puteți accesa site-ul https://www.clinicadrk.com.



Cine este Dr. Alexandru Karkhi


Dr. Alexandru Karkhi și-a început activitatea în 2012 când a finalizat studiile de specialitate la UMF Carol Davila București. Și-a dezvoltat competențele și abilitățile în chirurgia implantelor orale, iar ulterior s-a îndreptat către estetica facială prin Specializarea de Chirurgie Maxilo-Facială.

Are numeroase distincții medicale si este membru de onoare în cele mai importante organizatii medicale internationale: The American Academy of Anti-Aging Medicine (A4M), American Academy of Cosmetic Dentistry si Academy of Osseointegration (AO), toate cu sediul in Statele Unite, World Society of Interdisciplinary Anti Aging Medicine (WOSIAM) cu sediul in Franta, European Society of Cosmetic & Aesthetic Dermatology ESCAD cu sediul in Italia. 

În prezent Dr. Alex Karkhi este recunoscut pentru inovațiile pe care le-a adus în estetica facială. La clinicile sale creează noi tratamente care vizează eliminarea și netezirea ridurilor faciale, re-volumizarea facială, îmbunătățirea nuanței și culorii pielii, redobândirea elasticității și texturii pielii, eliminarea acneei sau întârzierea procesului de îmbătrânire a pielii, totul prin tehnici moderne și cu ajutorul unor tehnologii si proceduri NECHIRURGICALE.

• În 2017 DR. Alex Karkhi a creat și deschis „CLINICA DR.K Aesthetics Medical Center” în Dorobanți, București, Romania.

• În 2019 DR. Alex Karkhi a creat și deschis „CLINICA DR.K Saigon” în Ho Chi Minh City, Vietnam.

• În 2022 a deschis o clinică specializată în tratamente inovatoare în Marea Britanie - „CLINICA DR.K London” .

• În 2022 a deschis o a doua locație în România, ‘CLINICA DR.K Pipera’.

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu