A STAR IS BORN!!!


Dragele mele, voi stiti cat de mult iubesc eu parfumurile! Iar astazi am noutati pe care vreau sa le impartasesc cu voi!

Dana Savuica, imaginea noului parfum londonez “A star is born”
Centrul de infrumusetare Vivien Kondor si Dana Savuica lanseaza parfumul “A star is born”

O aroma feminina, ce ingemaneaza un buchet rafinat cu note lemnoase de mosc si note florale de bergamota si vanilie. Un omagiu poetic adus artei de a trai, inspirat din drumul tumultos si aventuros spre implinire, spre cunoastere, spre succes.

Dana Savuica, imaginea noii arome “A star in born” spune ca: 
“ Acesta este parfumul “stralucitor”, in acelasi timp foarte modern, care poate intampina primavara si te poate pune in valoare in orice moment al verii. Prima reactie este de extaz si imprevizibil, iar femeia care va purta “A star is born” este increzatoare in forta proprie  de seductie. Un parfum vrajit, reconfortant, creat in stilul rafinat londonez, ce te poate transforma intr-un adevarat star.”



  Foto: KISGYORGY TIBOR

Ramona Toader, managerul centrului de infrumusetare Vivien Kondor, crede ca acest parfum va aduce un plus de culoare in viata oricarei femei care se va bucura de noul parfum “A star is Born”
  Femeia fara parfum este ca o zi fara soare! Trebuie sa fim mai ingaduitoare cu noi si chiar daca azi egalam cu barbatii in munca noastra si in tot ceea ce inseamna succes profesional, e bine sa nu uitam sa ne ingrijim, sa nu uitam sa fim frumoase. Am creat noul parfum la Londra, alaturi de parfumieri cu experienta, pentru senzatii revelatoare, intr-o lume in care ne miscam cu viteza, in care modernul si ineditul cunosc schimbari variate in ultimul timp. “A star is born” este pentru femeia care crede in steaua ei norocoasa, dar si in succesul muncii ei.”

Vivien Kondor Studio (strada Nicolae Caranfil, nr.59)  a intrat recent pe piata locala si cu lacurile de unghii Vivien Kondor, intr-o paleta de 42 de nuante foarte moderne, iar la sfarsit de primavara va lansa o noua colectie de make up Vivien Kondor.   

Parfumul “A star is born” este un omagiu adus femeilor independente, care au reusit sa se afirme prin succes, fara sa isi piarda seductia si senzualitatea. Parfumul va putea fi achizitionat din parfumeriile Kendra beauty cosmetics, dar si de pe site-ul www.vivienkondor.ro

Eu cu siguranta abia astept sa il testez, mi se pare extrem de apetisant. Ce spuneti, ati fi curioase sa incercati acest nou parfum?

KISSES!


CONVERSATION

16 comentarii:

  1. cum o mirosi oare? sunt tare curioasa. ca cel a lui julia nahmany e ..
    Pupic, mersi pentru prezentare

    RăspundețiȘtergere
  2. Fara sa miros nu ma pot pronunta cu toate ca ma incanta prezenta bergamotei.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  3. Parfumul “A star is born” este un omagiu adus femeilor independente? E clar! Nici nu ma intereseaza cum miroase...e pentru mine! :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt foarte pretentioasa la parfumuri.....doar fresh-fructate.....pe restul le folosesc fooooarte rar,zac in dulapior :)))))).Pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar sa ne povestesti, eu nu stiu aceasta marca, dar parca Dana Savuica a mai avut un parfum.....daca nu ma insel.

    RăspundețiȘtergere
  6. Atat de mult imi plac parfumurile incat cele care ma incanta mai putin , le accept ptr ca au placut altora , m-au facut remarcata asa ca .... totul e "sa fie primit ":))

    RăspundețiȘtergere