Eucerin, aliatul pielii uscate!



Eucerin  vine cu propuneri pentru noi, acelea care suferim de uscarea excesiva a pielii...
Sezonul rece este perioada în care pielea noastră suferă mai mult ca de obicei de iritații, având tendința acută de uscare sau înroșire. Combinația dintre căldura din interior și frigul sau vântul de afară duce la deshidratarea pielii și astfel, în lipsa îngrijirii speciale, pielea poate deveni aspră și crăpată, conducând ulterior la iritații severe și prurit.

Pielea uscată are nevoie de o atenție specială în zilele friguroase, iar tu ai nevoie de produse ce conțin ingrediente specifice, menite să lupte împotriva uscării și deteriorării pielii, cu precădere în anotimpul rece.

Eucerin, expertul în știința pentru sănătatea și frumusețea pielii, îți întâmpină nevoia de protejare și hidratare intensivă cu un kit complet pentru pielea uscată.

Produsele Eucerin conțin Uree, Ceramide 3 sau Glucoglycerol, ingrediente esențiale ce oferă pielii un strat protector, astfel reușind să combată pe termen lung simptomele pielii uscate, contribuind major la refacerea și hidratarea acesteia.



Kit-ul complet de la Eucerin pentru refacerea în profunzime a pielii uscate și deshidratate este compus din:




Loțiune de corp Eucerin Complete Repair:
Loțiunea de corp cu 10% Uree, ingredient ce se găseste în mod natural în piele și care joacă un rol esențial în menținerea hidratării și supleții acesteia, combină elemente precum Ceramide 3 și Glucoglycerol care luptă împotriva factorilor ce determină uscarea pielii.
Preț în farmacii: 90 lei (400 ml)




Cremă de mâini Eucerin 5% Uree:
Experții Eucerin au dezvoltat o formulă de hidratare intensivă pentru pielea uscată a mâinilor ce prezintă, în general, o tendință pronunțată de iritare, roșeață sau mâncărime comparativ cu restul corpului. Crema de mâini Eucerin, ce conține 5% Uree și Lactat, calmează rapid pielea uscată și iritată a mâinilor, oferindu-i hidratare intensivă rapidă, de lungă durată.
Preț în farmacii: 39 lei (75 ml)




 È˜ampon Eucerin DermoCapillaire cu Uree:
Special creat pentru scalpul uscat ce prezintă iritații, șamponul DermoCapillaire cu Uree de la Eucerin oferă pielii capului hidratarea intensivă de care are nevoie. Datorită concentrației bogate de Uree și Lactat, ingrediente ce se regăsesc în mod natural în pielea sănătoasă, produsul calmează scalpul, reduce iritațiile, oferind părului strălucire și suplețe.
Preț în farmacii: 51 lei (250 ml)




Eu cu siguranta simt ca am nevoie de ajutor in plus in sezonul rece, iar Eucerin imi aduce exact ceea ce asteptam! Recunosc in acelasi timp ca nu am mai folosit de mult produse care contin uree, desi stiu cat de eficienta este in lupta cu pielea uscata.

A incercat cineva pana acum aceste produse? Astept parerile si opiniile voastre vis-a-vis de acest tip de produse cu uree!

KISSES!

 

CONVERSATION

2 comentarii:

  1. Not yet, but my mother, who had a shop years and years ago, sold Eucerin products and always recommended them.
    So the results are garanteed ;-)
    Have a nice weekend and xoxo

    RăspundețiȘtergere