Happy Valentine's Day!

Da, ei bine, eu fac parte dintre cele care sarbatoresc Valentine's Day! Si imi place! Mi se pare dragut...Eram asa de trista in facultate cand in 14 februarie vesnic aveam examen si eram stresata de nu imi mai ardea de nimic...asa ca acum ma pot bucura in voie de aceasta zi!

De ce imi place? Pe langa faptul ca e un prilej bun de a primi flori, imi place tare mult ca restaurantele au meniuri speciale pentru aceasta zi, lucruri pe care nu le fac in mod obisnuit! Cadourile nu sunt intotdeauna pe lista, eu imi cumpar cam ce imi doresc fara o ocazie anume, asa ca nu tin la cadouri scumpe pentru aceasta perioada, sau oricare alta. Cadourile cele mai dorite mi le fac singura pentru ca nu am niciodata rabdare sa las ceva care imi place si evident imi permit, sa astepte...

Dar pentru o gurmanda ca mine, deliciile culinare sunt cele mai de pret in aceasta perioada, asa ca, anul acesta, profitand de faptul ca Beatrice e bine, sanatoasa (nu ca anul trecut), am ales un restaurant foarte dragut 18 Lounge, unde sa ne petrecem dupa-amiaza de indragostiti in trei.

View superb, de la etajul 18, si mai frumos va fi la primavara cand va inverzi orasul...Meniul absolut delicios ne-a facut sa ne gandim ca vom reveni cu siguranta la acest restaurant! Am si poze doveditoare! Pot sa mai adaug ca erau doua variante disponibile din care puteam sa alegem iar noi am ales fiecare altceva, ca sa vedem cum sunt toate preparatele pregatite!

Si recomand cu tot dragul acest restaurant! Atat de draguti toti cei care ne-au servit, atenti, ne-au tot intrebat daca suntem multumiti, daca ne place ce au pregatit! Noi am fost incantati!





Tartar de ton cu citrice pe pat de avocado...








 Trio de scoici Saint Jaques cu sos de patrunjel cret, panacetta crocanta si icre negre...




Pentru Beatrice am ales un piept de pui la gratar cu cartofi prajiti, dar restaurantul nu le avea in meniu si ne-au facut niste cartofi gratinati in schimbul celor prajiti...cred ca bucatarul a facut cu nervii auzind de cartofi prajiti, dar copilul nu mananca decat prajiti ce sa facem...In fine meniul copilului a fost din partea casei, va puteti imagina asa ceva, cred ca pentru ca nu le aveau in meniu si nu aveau preturi pentru el...Oricum un gest pe care eu nu l-am mai intalnit pana acum!






In meniu era inclus si un vin la alegere din trei sortimente, noi am ales un roze demi-dulce foarte bun, asa ca am lasat masina in parcarea restaurantului si am plecat acasa cu taxi...






Felul principal pe care l-am ales eu a fost lup de mare in crusta de sare cu risotto de mandarine si spuma de sparanghel verde. Mi-a parut rau ca nu am fost inspirata sa-l fotografiez cand l-au adus pentru ca era flambat. A fost dezosat asa cum se vede de catre chelner si cred ca a fost unul dintre cei mai buni pesti pe care i-am mancat, daca nu chiar cel mai bun...




Sotul meu a ales muschi de vita cu spuma de fasole rosie, creveti salbatici si sos cu trufe, iar pe mine, care nu mananc carne de vita ma tot indemna sa incerc pentru ca sustine ca nu avea nici o legatura cu ce carne de vita a mai mancat el pana atunci. The best ever! Asa zice, eu il cred dar nu am gustat...






Desertul a fost o poezie...




Eu am ales Mille feuille cu caramel, zmeura si sos de trandafiri rosii...Sosul ala de trandafiri a facut toti banii...




Sotul meu a ales Mousse de mascarpone cu lime si nuca de cocos...Foarte buna si varianta lui!






























Un brat de lalele rosii m-a facut foarte fericita cu mentiunea ca le-am primit in seara dinainte, dar sunt atat de frumoase si proaspete, au adus primavara in casa!

Am purtat:

-fusta: - Zara
-top: - Moschino via Fashion Days
-cardigan: - Bahar
-cercei:- nu mai stiu brand-ul - via Fashion Days
-palton: - Stradivarius
-cizme: - Moschino via Fashion Days

Stiu ca nu toata lumea agreaza aceasta zi si o considera o zi care nu reprezinta nimic, dar eu aleg sa ma bucur de ceea ce aduce bun, fara a avea pretentia ca fara nu se poate, dar o iesire intr-un loc dragut nu poate fi decat binevenita...

Spuneti-mi si voi cum vedeti aceasta zi, o sarbatoriti sau nu, va enerveaza ideea sau sunteti incantate de tonele de inimioare care isi fac aparitia peste tot?

KISSES!


CONVERSATION

31 comentarii:

  1. Foarte frumos v-ati sarbatorit,draga mea,si tinuta ta asortata.....superba.Noi nu sarbatorim.....de obicei in perioada asta suntem la munte,sotul meu iubeste schi-ul asa ca sarbatorim cu o vacanta la munte :))))).Pupicei <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E super o vacanta la munte, cine nu ar vrea! Eu chiar daca nu schiez tot mi-ar placea sa ma relaxez la SPA in timp ce sotul schiaza.
      Multumesc mult draga mea Oana, esti o draguta, te pup!

      Ștergere
    2. Nici eu nu schiez,dar gasesc alte metode de relaxare asa cum ai spus si tu ,pup

      Ștergere
  2. Ce tinute dragute aveti voi doua! Mi-ai facut pofta cu atatea delicii culinare, sunt gurmanda si ador fructele de mare. Nici nu vreau sa imi imaginez ce explozie de gusturi ai trait ieri ;)).
    Beatrice e leita sotul tau dar cred ca stii deja :D.

    Noi sarbatorim in felul nostru, adica ne facem cadouri si cam atat. Ieri am iesit la ceva cumparaturi si printre altele ne-am luat si o sticla de Sheridan's dar nu mai aveam chef de nimic cand am ajuns acasa. Copilul avea febra :((.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of, Fede imi pare rau ca micutul tau are febra! Sper sa fie bine cat mai curand! Asa am fost si noi anul trecut, nu ne-a ars de nimic. Sheridan's suna foarte bine, imi place si mie foarte mult!
      Chiar a fost un festin ieri, dupa am stat cu burta in sus toata seara.
      Da, stiu ca e leita Adi, toata lumea imi spune si o vad si eu! Evident ca nu ma deranjeaza! Te pup draga mea Fede si multa sanatate va doresc!

      Ștergere
  3. Super, noi sarbatorim dintotdeauna ziua aceasta, abia asteptam sa se faca si juniorul nostru mai mare sa aibe rabdare sa stea pe scaun la un restaurant. Tu ai cam intinerit de cand nu ne-am mai vazut in ianuarie :). Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea Ani, esti o draguta, iti multumesc pentru compliment!
      Sa stii ca si noi ne bucuram acum ca mai putem iesi undeva, mai ales ca a inceput sa-i placa sa mearga la restaurant si ne cere chiar ea sa mai mergem. E bine cand sunt un pic mai mari copiii, dar toate etapele sunt frumoase!
      Asa cum spuneam si noi sarbatorim de cand suntem impreuna, adica de 16 ani. Te pup, cu drag!

      Ștergere
  4. foarte frumos,pentru ca meriti! si ce v-ati asortat cu inimoare, dragele mele.puppp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stella, iti multumesc din suflet! Eu cred ca toate meritam un buchet de flori si o iesire draguta la restaurant.
      Am simtit ca e ocazia perfecta pentru mine sa port inimioare asa ca am purtat! Si trebuia sa poarte si Beatrice ceva rosu, evident!
      Te pup cu mare drag!

      Ștergere
  5. Oh, la la! Ce festin, Camelia și, mai ales, ce deserturi!
    Eu am sărbătorit mai mult cu cana de ceai, mă lupt cu o răceală și am fost acuzată că am devenit foarte morocănoasă de când am răcit, însă una peste alta a fost o zi ok.
    Soțul și fetița ta sunt așa de frumoși. Când mă uit la cea mică, îl văd pe soțul tău în miniatură. Am remarcat bluzița ta (cum altfel!). A fost perfectă pentru eveniment.
    O să visez deserturile acelea, atât mai am de spus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurora, sper ca esti mai bine...Din pacate, cand esti bolnav chiar nu-ti arde de nimic, te inteleg foarte bine.
      Vreau sa iti multumesc pentru toate cuvintele frumoase, esti o super draguta. Te pup, cu drag!

      Ștergere
  6. Ce frumos , ce frumos .... ce frumoasa esti , ce frumoase sunteti , ce frumosi sunteti toti si ce delicateturi ati servit .... Spui ca esti o gurmanda ... nu se vede deloc , arati super . Eu am primit ieri un inelus si sunt foarte happy .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lamiita, felicitari pentru inel!!! E minunat, sa-l porti cu drag si iubita!
      Pe de alta parte iti multumesc din suflet pentru toate cuvintele frumoase, ma coplesesti! Te pup, draga mea!

      Ștergere
  7. Ce frumusica esti! Si ce elegant ati sarbatorit!
    O zi frumoasa!
    Aura

    RăspundețiȘtergere
  8. Meniul vostru a aratat ca a opera de arta! Totul suna delicios iar tinuta ta este minunata, mai ales bluzita imi place enorm!
    Ai o familie superba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andrea, iti multumesc mult, mult si in numele familiei mele pentru complimentele generoase! Ma bucur daca iti place bluzita mea! Pupici!

      Ștergere
  9. sunteti superbe! si asa trebuie, sa nu ratam nici-un prilej sa sarbatorim ceva, orice!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim mult Coco. Da, si eu zic la fel, de ce nu am sarbatori, in fond nu facem nimic gresit...Te pup!!!!

      Ștergere
  10. mancare buna, flori frumoase, tinuta misto si familia = perfect :).

    RăspundețiȘtergere
  11. Ati sarbatorit tare frumos, ai o familie superba! Tinuta ta imi place tare mult! Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristina, esti o draguta si iti multumesc foarte mult. Ma bucur daca iti place tinuta mea. Pupicei.

      Ștergere
    2. Cristina, esti o draguta si iti multumesc foarte mult. Ma bucur daca iti place tinuta mea. Pupicei.

      Ștergere
  12. Foarte frumoase fotografiile si ce priveliste, ce aspect frumos al naturii privit de acolo de la acea inaltime!
    Imi place totul: restaurantul, meniul, tinuta si cei trei indragostiti!
    Ma bucur ca Beatrice e sanatoasa, ca ati putut sa petreceti atat de frumos aceasta zi minunata! Eu o consider o sarbatoare a sufletului, traiasca toti indragostitii!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurelia, iti multumesc mult. Ma bucur ca iti place locatia si mie mi-a placut tare mult.

      Ștergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. E fain sa faci ceva deosebit si ce se potriveste si nu depaseste nivelul de confort al fiecaruia. Ziua indragostitilor e ceva nou pentru noi, sarbatoresc altii, uneori sarbatorim Dragobete sau in orice zi in care ne dorim ceva special. Mai putine cadouri si mai multe momente speciale.
    Superb restaurantul, meniurile apetisante, iar voi foarte frumosi!
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, sunt de acord cu tine. Asa cum spuneam eu nu tin la cadouri, dar ma bucur de o iesire la un restaurant bun. Nu ca in alte zile nu am merge, doar ca restaurantele nu au aceeasi oferta mereu. Te pup draga mea!

      Ștergere