Liste si iar liste!

De data aceasta liste de haine!

De curand, am primit un compliment...Am surprins o discutie intre o veche si buna prietena si fostul meu sef, care radeau si priveau in directia mea si i-am intrebat daca rad de mine...Iar seful meu mi-a spus ca tocmai impartasea faptul ca se gandea ca sunt o Barbie, doar ca sunt bruneta! La spranceana mea ridicata, a raspuns cu faptul ca era comparatia in sensul bun! Ok, pentru mine e un compliment pentru ca: 1. stiu ca imi apreciaza si intelectul si stiu sigur asta si 2. mie imi place Barbie!

Am stat si m-am analizat, nu, nu eram imbracata in roz, purtam o pereche de jeans boyfriend ( dar cu strasuri), tenisi si pulover, e drept, auriu...Veti vedea si voi la un moment dat tinuta asta! Nu ma gandisem niciodata la mine ca la o Barbie, dar daca ei zic, poate ca aduc oarecum...

Un lucru stiu cert, ca imi plac hainele maxim, I'm addicted! Si poate ca ar trebui sa ma mai tratez uneori, ca prea fac gauri pe card... In loc sa-mi cumpar mobila in casa imi cumpar cizme, pantofi, farduri si alte nebunii....

Dar vorbeam despre liste, asa ca astazi va arat cam ce ma mai tenteaza pe mine in aceasta perioada!





Iubesc mult fustele in ultima perioada, am muuulte si tot mai gasesc modele si mai ales imprimeuri care ma atrag.





Mie imi plac puloverele cu imprimeuri copilaresti, usor naive, asa ca acesta mi se pare foarte potrivit pentru o zi de primavara cu fetita in parc.




 aici

Se pare ca aceasta este o rochie, dar eu o recomand ca si camasa!  Personal imi place printul cu orhidee foarte mult dar si combinatia de culori!



 Jacheta aceasta cu aplicatii de blana si paiete mi se pare minunata. E scurtuta, putin sub talie, dar alba si fermecatoare! Big love! V-am mai spus si alta data ca anul acesta mi s-a pus pata pe....paltoane albe! Bine ca mi-am gasit unul ca altfel...intram in depresie, ha, ha! Glumesc, da, sper ca stiti asta! Nici o haina din lume nu merita sa intri in depresie realmente.





 Un tricou atat de dragut si de potrivit pentru o make-up lady!





Jens-ul e la putere si toata lumea stie asta! Asa ca o geaca scurta, cambrata, pe care sa o purtam peste o rochita dantelata suna minunat in continuare!




 aici

 Un pulover pe care l-as purta intr-o calatorie de weekend, un city-break. E chiar de acolo!





Rochia asta mi se pare minunata pentru vara si foarte confortabila. Simpla, dar nu cred ca ai trece neobservata in ea!




Ultima, dar nu cea din urma, aceasta fusta verde smarald, cu flori in tonuri dulci, care deschid minunat aerul sobru al fustei. Imi place ca este pe elastic in spate si poate fi potrivita mai multor tipuri de siluete fara stres. Apoi si lungimea este una care nu creaza batai de cap, cu siguranta!

Acestea au fost ultimele descoperiri acute de mine. Lucruri simple, care s-ar gasi locul cu siguranta in garderoba mea! Ramane sa vedem care vor fi castigatoarele, pentru ca asa cum spuneam, prioritatile ar trebui sa fie un pic altele.

Dar va rog si pe voi sa va spuneti parerea, stiti ca o pretuiesc! Chiar sunt curioasa care dintre piesele prezentate va atrage pe voi cel mai mult...


KISSES!


CONVERSATION

10 comentarii:

  1. Jacheta cu aplicatii de blanita si rochita alba cu floarea , neaparat sunt superbe , deosebite .Si rochita gen camasa si prima fusta , ar urma in lista ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lamiita, listele astea or sa ma omoare intr-o buna zi...nu ma gandesc decat la toate minunatiile astea! Te pup si iti multumesc mult de feedback!

      Ștergere
  2. Pai mi-am facut si eu o lista pe baza listei tale! :))
    Am o problema si mor de ciuda: nu prea ma incadrez la fustele de pe acest site di pricina centimetrilor din talie! Dar la prima, avand si banda elastica in spate, intru si eu! :D Va ca si aceasta din urma merge pe acelasi sistem si as avea sanse si cu ea! Am crezut ca la cea verde smarald exista si mov dar, de fapt, e pe negru!
    Rochia-camasa cu orhidee o iau numai daca merg pe plaja unei insule exotice! :P
    Tricoul cu mesaj... da, ni se potriveste! Atator fete!!! :D
    Vad ca jacheta din denim atat de cochetica e sold out deja...

    Pupicei, draga Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ca esti tare cu lista pe baza listei! Dar sa stii ca mi se intampla si mie uneori sa nu vad anumite produse si apoi sa le regasesc in lista ta, sau la Aurora spre exemplu. Cred ca s-au mai desteptat si ei cu fustele astea cu elastic, sunt mai practice pentru o categorie mai mare de public.
      Nu stiam ca jacheta e sold out, ca sa vezi...
      Ilda, iti multumesc mult de tot pentru feedback, esti grozava ca de obicei! Te pup, dulce!

      Ștergere
  3. eu as alege camasa-rochie si puloverul cu balon si moara si caprioara si ce mai are pe acolo :)

    RăspundețiȘtergere