Pick N Dazzle - Make a Gift


Da, au trecut sarbatorile, o vreme m-a incercat regretul ca s-au dus atat de repede...Daaaar, astazi sunt optimista si privesc pozitiv spre un viitor fooooarte apropiat! Sunt sigura ca si voi ganditi la fel: februarie a devenit vrem-nu vrem luna iubirii! Iar eu recunosc cu toata gura ca vreau!!! Ei, cum sa nu vreau, e un motiv-doua chiar, sa primesc surprize frumoase sau lucruri pe care mi le doresc. Aaaa, si martie e chiar dupa colt, alte flori (ghiocei), alte cadouri, cum sa nu fiu optimista?!




Si pentru aceasta perioada absolut minunata, echipa Pick N Dazzle, vine cu o propunere mai mult decat interesanta! O oferta de neratat. Practic toata luna februarie si pana in 10 martie, oricine poate face un cadou minunat pentru o femeie draga, iubita, mama, sotie, fiica, prietena si lista poate continua in acelasi stil....




Deci Make a Gift, este noua si minunata oportunitate de a face cadou o cutiuta Pick N Dazzle, fara a avea un profil creat. Practic introduci doar un interval de varsta, pentru a fi mai usor selectate produsele potrivite, platesti cutia si in 24 de ore este livrata in Bucuresti sau in 48 de ore in tara, prin curier. Pretul acestei cutii este 179 Ron si va include un parfum, un produs de ingrijire si unul de make-up, toate full-size. In plus, cutia va fi personalizata cu o felicitare cu numele expeditorului scris pe ea!




Este atat de simplu, te poti loga cu FB, termini cumparaturile in doar trei pasi, toti pe aceeasi pagina si la final, femeia iubita, are o surpriza de zile mari. Ce poate fi mai frumos decat un curier care suna la usa si aduce The Perfect Gift?




Asa ca fetelor, nu ratati ocazia de a va face cunoascute dorintele barbatilor din viata voastra! Credeti-ma, va vor iubi si mai mult pentru ca le usurati munca de detectiv! Sotul meu, mereu ma intreaba daca am facut lista cu ceea ce imi doresc si am publicat-o pe blog, iar eu mereu sunt in intarziere! Dar nu si anul acesta, cred ca va fi cel mai fericit!








Iar pentru fetele care vor sa-si faca singure un cadou, Pick N Dazzle mentine in continuare oferta la abonamentele pe sase luni, Love in Paradise Promotion, in care primiti cate un produs in plus in prima, a treia si a sasea luna de abonament. Asa ca, de ce sa nu profitati de o oferta cu adevarat foarte buna? Completati-va profilul si puteti avea cele mai frumoase si placute surprize cu Pick N Dazzle!




Si stati aproape! Stiti ca Pick N Dazzle face surprize frumoase, nu se putea ca tocmai in aceasta perioada minunata sa va abandoneze! Asa ca, in curand va anunt ca va fi motiv de bucurie pe blog, un nou si minunat concurs!

Astept vesti de la voi! Cum vi se pare noul serviciu, Make a Gift pe care l-a lansat Pick N Dazzle, special pentru femeile din viata noastra? 


KISSES!



CONVERSATION

10 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Monica, ma bucur mult ca ti se pare si tie! Ideea ar fi sa afle si barbatii de ea! Pupicei!

      Ștergere
  2. O idee geniala sa poti surprinde placut persoanele dragi din viata ta. Toate adoram surprizele frumoase. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ana-Maria, macar din cand in cand sa facem o bucurie unei persoane dragi, mamei, iubitei poate, cred ca e minunat! Te pup, draga mea!

      Ștergere
  3. Imi plac aceste initiative! Cu siguranta o prietena sau o femeie draga s-ar bucura nespus la o asemenea surpriza. :)

    Kisses,

    http://culore.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Ce dragut ai spus! Chiar asa ar trebui sa facem! Pupicei draga mea Lamiita!

      Ștergere