Propuneri Wolford pentru seducatoarele din noi....

Fetelor, nu am apucat sa scriu chiar de Valentine's Day despre propunerea Wolford, desi ar fi fost bine, dar urmeaza Dragobetele, 1-8 Martie si orice alta zi care ar trebui sarbatorita asa cum se cuvine, doar nu ne limitam la o zi anume, asa-i?
Deeeci, tinet-va bine, urmeaza propuneri pline de "vino-incoace" si cateva sugestii direct de la sursa!


Regula numarul 1: Don’t blush, make them blush! Fii increzatoare in puterea ta de seductie si vei seduce garantat. Style tip: transforma the little black dress in Fatal Precious Dress. 







Regula numarul 2: iesi din tipare. Alege culoarea iubirii, rosul, doar ca un accesoriu pentru unghii si buze si opteaza pentru un item indraznet. Ce zici de stay ups sau dresuri care sa ii sageteze nu doar privirea, ci si inima (Flavia Stay Up sau Tilda Tights).








Regula numarul 3: love is the new black, asa ca poti alege tot negrul si pentru lenjerie. Iti propunem  Flore Tanga si Flore Bra. 






Regula numarul 4: poate nu ar strica sa ii dai si niste sugestii de cadou... ceva din inima, pentru tine. Cum ar fi o pereche de stay ups Audrey, cu o inima din cristale Swarovski, un cadou de care sa va bucurati impreuna.  O optiune mult mai buna decat ciocolata sau florile. Beneficii suplimentare: nu se depune pe solduri, ba chiar iti va face o silueta mai subtire.






Acum e randul vostru sa-mi spuneti cum vi se par propunerile Wolford! Mie mi se par atat de seeeexy!!!

KISSES!

 

CONVERSATION

2 comentarii:

  1. Mi-ai facut o pofta de shopping de lenjerie, maxima pofta! :)
    Imi place regula nr 1... :D

    Kisseeeees!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) trebuie sa si ai pe ce sa pui asemenea lenjerii . Cred ca tine de atitudine si de charm-ul fiecareia .

    RăspundețiȘtergere