Tentatii, tentatii!


Astazi vreau sa vorbim despre…pasiune…pasiunea pentru produsele de beauty, pentru parfumuri, pentru make-up…

Eu mi-am descoperit-o cu multa vreme in urma si nu exista zi in viata mea care sa nu fie colorata de cate o cutiuta ce ascunde minuni sau o sticluta invaluita in mister…
Asa ca sunt vesnic in cautarea acelor potiuni magice care sa ma incante zi de zi!
De o vreme, tot intru pe un site de pe care inca nu am cumparat nimic, dar cu siguranta urmeaza, urmeaza, am vazut atat de multe lucruri tentante! Ei bine, este vorba despre : Aoro!
Iar pentru ca luna februarie este decretata luna iubirii, Valentine’s Day si Dragobetele sunt atat de aproape iar martie este dupa colt, eu ma pregatesc cu listele pe care sotul meu le asteapta! V-am mai destainuit ca el e dependent de liste, iar pentru ca eu am atat de multe dorinte de ultima ora, este mereu in dificultate sa cumpere exact, dar exact cadoul potrivit care sa ma faca fericita! Pentru ca altfel ma bosumflu ca nu a ghicit ce-mi doresc, asa ca saracul trebuie sa stie in detaliu care e lista cu dorinte!
Asadar, astazi mi-am facut lista, sa fie timp  sa si ajunga ceea ce va alege sa cumpere…
Deci in primul rand sunt atrasa de parfumuri…sa fie cat mai multe, dulci, florale…

Nici nu se putea sa incep o lista de dorinte mai bine, pentru ca “I’m so Guerlain!”. Da, da, chiar sunt…





Un set cu parfum Shalimar si o lotiune pentru corp impreuna cu un portfard atat de dragut! Le las aici, in fruntea listei!

Ce imi mai place? Ei bine, aici va prezint La Petite Robe Noire Couture! Imi place aroma de mor, este in topul preferintelor mele. Sticluta ar fi bineinteles adaugata colectiei mele!

 

Eu mai am una dintre sticlute, cea de la inceput, cu rochita scurta, dar si aceasteia i-ar sta bine in colectia mea!
Colectia mea de parfumuri, a cuprins la un moment dat si un parfum Kenzo, rosu, care atunci cand il pulverizam se transforma intr-un ulei satinat. Minunat! Dar l-am facut mamei cadou pentru ca ii placea foarte mult. In ultima perioada mi s-a pus pata pe parfumurile casei Kenzo si chiar imi doresc cateva dintre ele. Mai jos va las si cateva imagini cu dorintele mele:

 

E dulce, pasional, asa cum e dragostea…E perfect pentru o seara romantica, sau pentru toata …viata!

Macul a devenit un simbol in ultimii ani pentru Kenzo, este automat asociat cu parfumurile senzuale si pline de mister.




Mi-l doresc, notele de varf contin zmeura si piper, suna interesant si chiar imi place foarte mult cum miroase. Notele de magnolie, gardenie, trandafir compun inima acestui parfum care imi bantuie imaginatia.

Eu raman in sfera Kenzo pentru inca o tentatie olfactiva, voi ce ziceti?




De data aceasta parfumul se deschide cu note de frangipani, cires si continua cu miresme de orez, vanilie, ceai. Mie mi se pare atat de seducator, de feminin…Cum sa nu il vreau?

Atat de proaspat mi s-a parut urmatorul parfum…cu notele de inceput compuse din angelica si grapefruit iar cele de mijloc din trandafir si sofran este un parfum PINK!!! Da, da, lista mea e lunga si plina de bunatati!




Si rasfoind si tot rasfoind, am ajuns la sectiunea dedicata truselor de machiaj! Ei bine, aici m-am pierdut! A fost greu, aproape imposibil sa fac o selectie decenta ca si dimensiuni.

Trusele acestea tip travel eu le consider foarte bune, iar mie personal imi sunt foarte utile pentru ca sunt mai mereu pe drumuri. Ai totul la un loc, ruj, fard, pudra, blush, mini mascara, cateva mici pensule de ajutor. Am cateva in colectia mea, dar inca imi mai doresc alte si alte nuante, combinatii, noutati. Mai jos am selectat ceea ce mi-a facut mie cu ochiul, dar cu siguranta gasim mult mai multe, puteti intra pe site sa vedeti cam ce va face voua cu ochiul.

De la Lancome am ales doua truse, una mai mare:
  



Si una mai micuta:




Dar atat de apetisante amandoua!

Si Dior este printre preferatele mele




Mi-ar placea aceast set pentru buze, dar si acest set ce contine pensule de machiaj!




Daca a ajuns pana aici cu lectura, sotul meu este déjà in …transa si in mare dificultate!!! Dar el a vrut sa-I fac lista, nu?


A, si sa nu uit de un set Helena Rubinstein care contine mascara, un mini-demachiant si o mini-crema pentru conturul ochilor! Chiar zilele trecute vorbeam despre acest brand, care a fost primul de la care am folosit mascara, pe la 14 ani ( a mamei, evident!).




Si cum puteam sa sar peste capitolul unghii? Ei bine, aici m-am oprit nici mai mult nici mai putin decat la o oja Chanel, rosie ca focul, doar ne pregatim de ziua indragostitilor! Ce spuneti de alegerea mea? Sa nu spuneti ca nu v-ar placea un asa cadou…




 Nu as vrea sa fac totusi o lista kilometrica, care sa nu mai fie de fapt de nici un ajutor…Dar cu siguranta daca veti fi curioase sa intrati pe site ( cele cateva care nu ati facut-o inca, ha, ha) veti gasi atat de muuuulte tentatii, lucruri minunate atat pentru voi cat si daca vreti sa va surprindeti si partenerii. 

In ceea ce ma priveste sunt extrem de multe lucruri pe care mi le doresc si care sunt convinsa ca mai devreme sau mai tarziu vor ajunge pe rafturile mele. 

Sa-l lasam pe Sfantul Valentin sa ne surprinda! Ce ziceti?

KISSES!




CONVERSATION

10 comentarii:

  1. Foarte buna lista asta si imi place ca ai modificat ceva pe la blog , arata mai bine. Si eu mai cumpar de pe Aoro, singura problema la ei este cand dispar stocurile saptamani in sir si ma enervez un pic :D.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce-mi place lista taaaa...... imi place de mor :)) ca e parfumata . Nu stiu cum miroase nimic din ce e pe lista , din pacate ,dar din descriere , par absolute . Eu pe listra mea am pus doar Amarige de la Givency , am pus-o de la Craciun dar se pare ca nu o citeste nimeni :)) ramane tot pe capul meu .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, ce tare ai fost! Poate ca totusi pana la urma o citeste Mos Craciun! Pup, Lamiita!

      Ștergere
  3. :)) Listele astea!
    Am si eu un folder, pe desktop, unde salvez linkuri ale produselor care imi plac/ pe care mi le doresc! Asa am primit plicul cu pisici de pe La Muse Chic.

    Imi place cum suna: I'm so Guerlain! :)
    Parfumurile Kenzo... de-atata vreme imi spun sa apelez la testere pentru a afla daca am putea face casa buna impreuna!

    Pupicei, Camelia! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, listele sunt un lucru bun in esenta! Eu ma impac tare bine cu Kenzo, da-le o sansa, cred ca iti vor placea! Pup, Ilda!

      Ștergere
  4. flower by kenzo l-am avut si eu de mult, mi-a placut la nebunie!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ah, I'm so Guerlain too! Numai ca eu sunt cu gama de machiaj, de parfumuri nu ma pot indragosti, dar absolut deloc!
    De pe Aoro am comandat de 2 ori cred, ambele comenzi ok. Ce-i drept nu m-am aventurat la nimic high-end.

    RăspundețiȘtergere