Avene, pentru iubirea vietii mele!


Avene


Daaaa, am fost in vacanta si recunosc ca a fost minunat! Bineinteles ca nici o vacanta nu este de ajuns si bineinteles ca as mai fi stat dar totusi, dupa doua saptamani era cazul sa revin si la alte ganduri si sa imi indrept atentia si spre alte orizonturi, haha!

Cat despre titlu vreau sa va asigur ca nu sunt vorbe mari, nu sunt spuse asa, doar ca sa fie, iar cei apropiati stiu asta! De cand s-a nascut Beatrice, am avut eu un fix si nu am renuntat nici pana azi la el, in mai mult de 8 ani! Si fixul meu se cheama Avene. Mi s-a intiparit mie de mult in cap ceea ce mi-a spus o farmacista atunci cand cautam o crema de protectie solara pentru mititica mea si evident ezitam intre atatea branduri! Si atunci mi-a zis: " Daca  vrei o crema cu adevarat dermato-cosmetica atunci iei Avene!" Si asa am facut, si asta fac si in prezent! Nu ne lipseste din casa NICIODATA! Si niciodata, absolut niciodata nu am avut nici cea mai mica neplacere.


Avene


Deși este benefic pentru organism, soarele poate fi totodată dăunător pentru piele, mai ales atunci când nu îi asigurăm protecția împotriva razelor UV. Esențial în perioada verii, PRODUSUL FOTOPROTECTOR IDEAL ar trebui să aibă: putere eficientă de filtrare, fotostabilitate maximă, toleranță foarte crescută pentru piele și impact limitat asupra MEDIULUI.


Avene


Bazându-se pe aceste caracteristici, Eau Thermale Avene a creat gama Avene Sun Care, cu formule ce reprezintă echilibrul optim între eficacitate, siguranță È™i plăcere. Gama oferă protecÈ›ie UVA – UVB ridicată, cu o fotostabilitate peste 90% (capabilă să reziste la efectele expunerii UV, păstrându-È™i nivelul de protecÈ›ie).

Pentru pielea sensibilă, protecÈ›ia UVB-UVA cu spectru foarte larg este esenÈ›ială, împreună cu un minim de filtre chimice. Formulele Avene pentru acest tip de piele sunt fotostabile, rezistente la apă, FÄ‚RÄ‚ octocrilenă sau silicon. 


Avene


PROTECÈšIE FOARTE RIDICATÄ‚ SPF50+: emulsie (cu È™i fără parfum), cremă (cu È™i fără parfum), cremă colorată, ecran solar Cleanance pentru piele grasă, spray pentru corp, produse pentru copii (cremă È™i spray). NOU în gamă: cremă anti-îmbătrânire pentru față – prima cremă solară pentru conservarea capitalului de tinereÈ›e al pielii, cu ASCOFILLINE, un principiu activ arhitect pentru restructurarea pielii.


Avene


PROTECÈšIE RIDICATÄ‚ SPF30: ecran solar CLEANANCE pentru piele grasă, spray pentru corp È™i cremă colorată față 


Avene


PROTECȚIE MODERATĂ SPF20: spray pentru corp și cremă pentru față (cu și fără parfum)
Stiati ca este nevoie de o singură arsură solară în copilărie pentru ca șansele de a dezvolta cancer de piele pe parcursul vieții sa se dubleze?


Avene


Produsele Avene Sun Care au o formulă cu triplă acÈ›iune: protecÈ›ie SunSitive®. Acestea protejează împotriva leziunilor ADN la nivel celular, având totodată o acÈ›iune puternic anti-oxidantă (previn apariÈ›ia radicalilor liberi), datorită Pretocopheryl - un antioxidant puternic, protejează È™i calmează datorită conÈ›inutului de Apă termală Avene. De asemenea, numărul scăzut  de filtre asigură o toleranță maximă a produselor, formulele acestora fiind foarte rezistente la apă, iar textura lejeră nu lasă urme albe la aplicare.
Pentru pielea intolerantă și fragilă Eau Thermale Avene a creat o gamă de produse cu ecran solar 100% minerale. Fără parabeni, filtre chimice sau parfum, formulele oferă fotoprotecție UVB-UVA FOARTE RIDICATĂ SPF50+ cu gamă foarte largă pentru pielea predispusă la atopie (adulți și copii), protecție pentru cicatrici recente, herpes, cuperoză, post-operatoriu.

Avene



În gamă se regăsesc: fluid mineral pentru față, cremă minerală pentru corp, cremă pentru zonele sensibile (cicatrici recente, herpes) și protecție compactă colorată (post-procedură, cuperoză).


Avene


Gama de protecție solară pentru copii Eau Thermale Avene este recomandată de Fundația contra cancerului de piele din Europa.

Gama Avene Sun Care poate fi găsită în farmacii.
Pentru mai multe informații accesați:

www.eau-thermale-avene.ro
www.facebook.com/EauThermaleAveneRomania

Cu siguranta nu pot renunta la Avene, chiar daca am si incerc si alte creme cu factor de protectie! Daca si voi le folositi m-as bucura sa imi spuneti cum vi se par! Va stept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu