Ce mi-am mai cumparat de la Sephora!



Sephora shopping


Nu v-am mai povestit de muuulta vreme ce mi-am mai cumparat nu pentru ca nu as mai practica acest sport, ci pentru ca nu am gasit timpul necesar!

Am cochetat si inca ma gandesc la acest aspect sa incep sa filmez, dar tot lipsa timpului si-a spus cuvantul deocamdata!

Cele care ma urmariti de ceva vreme stiti ca nu voi cumpara decat produse high end, asadar recentele reduceri au fost un punct in plus in a-mi achizitiona cateva chestii care mi-au placut. Nu, nu duc lipsa de nimic, dar va asigur ca daca ajungeati la standul cu reduceri, cu greu va puteati abtine! Nici eu  nu fac vreo exceptie de la regula, se intelege!

Asadar iata ce produse am adjudecat si au ajuns in sertarele mele neincapatoare!

Fard Guerlain Ecrin 4 Couleurs - nuante superbe, care nu sunt extrem de clare in fotografie. Paleta are numarul 504 - Les Precieux. Sunt usor sidefate si erau mai multe variante de culori. Va spun ca am ezitat mult intre aceste nuante si inca o paleta, dar pana la urma aceasta a iesit triumfatoare!


Sephora shopping


Rouge Coco Shine de la Chanel in nuanta 80 Suspense este un ruj absolut minunat si spun asta pentru ca sunt la al doilea aceeasi nuanta. Rar mi se intampla sa recumpar acelasi ruj pentru ca sa fim seriosi, sunt atat de multe nuante de incercat! Si da, tot din Sephora l-am achizitionat si pe precedentul. Nuanta fuchsia si aroma de trandafir m-au cucerit iremediabil, ca sa nu mai vorbesc de modul in care se aplica, o adevarata placere!!!! In plus are si niste irizatii minunate!


Sephora shopping


Sephora shopping


Rouge Pur Couture Glossy Stain YSL nuanta 319 Le Fuchsia - iarasi revin la fuchsia - un lip stain cremos si extrem de confortabil de purtat!


Sephora shopping


Lancome Parisian Lips Le Crayon nuanta 02 French Baiser din colectia editie limitata Sonia Rykiel. Una dintre nuante este mata, rezistenta, iar celalat capat are un luciu colorat. Pot fi purtate singure sau impreuna!


Sephora shopping


Cu siguranta fiecare gaseste ceva pe placul lui. Acestea au fost alegerile mele dar as fi plecat cu tot standul!

Voi ce v-ati mai cumparat recent? Ati profitat de reduceri?

Astept cu drag sa imi impartasiti noutatile din sertarele voastre!

KISSES!




CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu