Picioare sanatoase cu Dr Hart Gel cu heparina


Dr Hart Gel cu heparina


Dragile mele, am revenit din vacanta! Bine, mai am cateva zile, dar pe acestea le petrec acasa, asa ca voi avea timp si sa ma recuperez, sa imi pun ordine in lucruri, sa spal si sa calc o tona de haine! Si multe din lucrurile pe care le am de facut presupun sa stau in picioare... nimic nou sub soare!

E vară și este cald, fustele și rochiile sunt la „putere” în această perioadă, dar picioarele sunt mai tot timpul obosite și parcă s-ar ascunde din calea soarelui și a vremii frumoase? Știu cum te simți și știu că îți dorești o soluție rapidă și eficientă. Dar să începem cu începutul.

Știai că senzația de picioare „grele” indică o posibilă insuficiență venoasă, iar durerea de la nivelul gambelor poate anunța o suferință arterială? Te vei întreba de ce. Din păcate, odată cu înaintarea în vârstă, vasele de sânge își pierd din elasticitate, nu se mai contractă corespunzător, presiunea intravenoasă crește, iar pereții acestora slăbesc. Totodată, solicitarea în exces a gambelor prin statul în picioare mai mult de 1 oră, supraponderabilitatea, sedentarismul și chiar ereditatea sunt alți factori care contribuie la instalarea acestor simptome de care suferă aproximativ 80% dintre femei și 20% dintre bărbați. Accentuarea lor poate fi însoțită de crampe în timpul nopții, furnicături sau cârcei la nivelul gambelor, umflături la nivelul gleznelor sau chiar varice.

Vestea bună este că există soluții pentru combaterea acestor simptome. O dietă bogată în fructe și legume, hidratarea corespunzătoare, mișcarea, dușurile răcoritoare sau compresia elastică sunt câteva dintre trucurile la care poți apela. Iar dacă nu știai, este contraindicat să stai cu picioarele nemișcate perioade îndelungate, ideal fiind că acestea să fie menținute la un unghi de 45° față de restul corpului, neîncrucișate și fără să fie ținute în poziții nefirești.

Desigur, există și alternativa gelurilor cu aplicare locală, de ajutor la înlăturarea senzației de picioare „grele”, obosite și umflate.


Dr Hart Gel cu heparina


Dr. Hart Gel cu heparină elimină senzația de usturime și durere, atenuând vizibil umflăturile ce se formează la nivelul gleznelor sau altor zone ale corpului.

Dacă te întrebi de ce, află că:

Heparina are funcție de agent de condiționare a pielii și este eficientă în activarea microcirculației sanguine.
Alantoina este o biocomponentă de origine vegetală inclusă în compoziția gelului, ajutând la regenerarea și repararea pielii. Totodată, contribuie la sinteza colagenului, accelerează vindecarea și protejează pielea de factorii iritanți.
Panthenolul (Provitamina B5) protejează membranele celulare împotriva oxidării și deteriorării, neutralizează acțiunea radicalilor liberi, menține gradul de hidratare al epidermei și contribuie la regenerarea pielii.

Dr. Hart Gel cu heparină se găsește în Farmaciile Sensiblu și costă 56,99 lei. Mai multe detalii găsești pe www.drhart.ro și www.facebook.com/SmartDeLaDrHart/ 

Recunosc ca mi-ar prinde bine un astfel de gel si eu cred ca multe dintre noi avem mai devreme sau mai tarziu astfel de probleme. De altfel la cabinet vad zilnic, din pacate multe cazuri avansate de insuficienta venoasa, iar daca am incepe la primele semne sa ne ingrijim, cu totul alta ar fi situatia!

Daca si voi considerati ca aveti nevoie de acest gel, stiti unde il gasiti!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu