Noutati de toamna de la Ecco shoes!


ecco


Confortul este esential! Cu totii stim cat este de important sa avem picioarele in forma pentru drumurile lungi din vacantele prelungite, de aceea am ales sa va fac cunostinta cu cei mai confortabili pantofi care exista!



In toamna anului 2017, stilul retro poate insemna si imbratisarea celor mai futuriste si moderne tehnologii. Iar noua colectie ECCO SOFT 1 are inca stilul si spiritul urban din anii 1980, dar prezinta inovatii tehnice care il fac mai usor, mai moale si mai confortabil.

Reinventati pentru noua generatie, acesti pantofi versatili reprezinta imbinarea armonioasa dintre pielea moale si talpa incredibil de flexibila, realizata dintr-o singura componenta. Noul ECCO SOFT 1 este o intalnire dintre CLASIC si CONFORT, confortul fiind mult evoluat de la lansarea originalului datorita inovatiilor tehnologice pe care le-a făcut brandul ECCO incepand cu anii 1980.


ecco


Noua colectie ECCO SOFT 1 pentru toamna/iarna 2017 intruchipeaza stilul urban contemporan si cuprinde atat pantofi cat si ghete in culori multiple precum rosu, mov, albastru, dar si culori neutre de alb, negru si gri.

Fiecare dintre cele doua variante de piele este prelucrată manual si garanteaza o piele superioară premium, care a fost creata pentru maximum de confort: pielea naturala ECCO DROID - pentru un aspect extrem de curat si modern, in timp ce pielea nubuc  ECCO CHAGALL – pentru un aspect catifelat si elegant.

Si iata si preferatii mei!


ecco



Emblematicul ECCO SOFT 1 ofera un confort dinamic direct din cutie!

Preferatii vostri care sunt? Va astept cu drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu