I just love Bvlgari!


Bvlgari


Da, da, la modul general iubesc Bvlgari, imi plac de mor anumite bijuterii ale lor, imi plac ochelarii lor de soare si bineinteles imi plac parfumurile! Acestea sunt marea mea slabiciune, dar nu va spun o noutate, asa-i?



Iata ca astazi va povestesc despre trei parfumuri Bvlgari Omnia, respectiv Amethyste, Indian Garnet si Coral.

Bine, il mai am si pe primul aparut, Omnia si atat, cel cu ambalajul maro-roscat, dar uite ca pe el nu l-am inclus in aceste fotografii.


Bvlgari


Amethyste este cu siguranta favoritul meu. In afara celui din imagini, mai am inca unul de 30 ml. Imi place maxim! Vine intr-o sticla movulie, asa cum se stie si a fost creat in 2006 de catre Alberto Morillas.

Parfumierul are un palmares impresionant, pentru ca pe langa multe parfumuri Bvlgari, inclusiv toate cele de fata, a mai creat multe pentru Kenzo, celebrele flowers, pentru Issey Miyake variantele L'Eau, pentru Marc Jacobs variantele Daisy, Gucci Bloom, cateva de la Givenchy printre care si Hot Couture, Miracle de la Lancome, Sensi, Aqua di Gio si alte cateva de la Armani, Carolina Herrera celebrele 212, cateva de la by Kilian, Fresh Couture de la Moschino, Mademoiselle Ricci de la Nina Ricci, V si Valentina de la Valentino, Bright Crystal si Eros de la Versace, Belle d'Opium de la YSL. Si acestea sunt doar cateva dintre creatiile acestuia!


Bvlgari


Bvlgari


Asadar, revenind la parfum, varianta Amethyste se deschide cu note verzi si de grapefruit. Notele de mijloc sunt construite de catre iris si trandafirul bulgaresc. Se inchide cu note lemnoase si de heliotrop. Imi place atat de mult incat l-as purta non stop si chiar si vara pe caldurile acelea infernale mi se pare atat de usor de purtat! Vi-l recomand cu tot dragul!


Bvlgari


Ce-l de-al doilea pe lista preferintelor este Indian Garnet!

Pare sa fie un parfum inspirat de India si a fost lansat in 2014. Este un parfum care se deschide cu note citrice, de mandarina si portocala alaturi de note de brandusa. Notele de mijloc sunt compuse din osmantus si tuberoza indiana! Va spuneam, nu, cat de mult imi place acest parfum? Apoi, pe final, regasim note lemnoase si de ambra.

Este un parfum minunat, care m-a insotit pe parcursul acestei veri!


Bvlgari


Din mica mea colectie face parte si Omnia Coral!

A fost lansat in 2012 si este un parfum feminin si romantic.

Se deschide cu note de bergamota si goji, se continua cu hibiscus, rodie si nufar, pentru a se inchide cu note de cedru si mosc. Si el imi place, atunci cand il folosesc ma gandesc la zile fierbinti de vara. Totusi trebuie sa va spun ca acesta este destul de putin durabil ceea ce nu ma face prea fericita!


Bvlgari


Pentru mine parfumul este esential, este practic o prelungire a personalitatii mele, a schemei corporale! Imi place sa imi rasfat privirea cu muuultele mele sticlute inmiresmate si sa ma bucur in fiecare zi de o noua aroma!


Bvlgari


Acum mi-ar placea sa aflu daca si voua va place vreun parfum al casei Bvlgari! Si daca da, care este acesta! Va astept cu mare drag impresiile!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu