Lanvin Modern Princess Eau Sensuelle




Lanvin, Modern Princess Eau Sensuelle


Parca nimic din sfera de beauty nu iubesc cum iubesc un parfum....Bine, parfumul in general pentru ca la mine nu poate fi vorba de unul, acela, unicul...Cred ca am depasit cu toate faza asta de ceva vreme, pentru ca parfumul este emotie, bvucurie si il corelez intotdeauna cu o traire, un moment, o stare anume...

Astazi va vorbesc despre ultima noutate Lanvin, Modern Princess Eau Sensuelle!

Modern Princess a fost lansat in 2016 si iata, acum se completeaza tabloul cu o noua si interesanta aroma de vara.

Modern Princess vorbeste despre femeia puternica, ce isi urmeaza visele si este stapana pe feminitatea ei.

Cu atat mai mult, noua varianta ne sugereaza o femeie senzuala, extrem de sexy dar feminina, care te incita si te invita in...spatiul ei intim, dormitorul...





Despre parfum....



Un parfum care se potriveste unei femei efervescente si pline de viata si personalitate, unei femei versatile! O voluptate multifatetata care exprima energia ei si pasiunea cu care traieste si se exprima. O femeie aventuroasa, rebela, un spirit liber pe care Lanvin a incercat sa o surprina cu noua esenta Modern Princess Eau Sensuelle!

Parfumul incepe cu un efect surprinzator, exploziv de grapefruit care este calmat si temperat de acordul de piersica!

Parfumul dezvaluie incet-incet o inima florala surprinzatoare de bujor si iasomie! O briza florala intensa si senzuala!

Pentru a deveni cu adevarat adictiv, parfumierul a creat o baza care combina lemnul de santal cu moscul astfel incat sa fie aceasta sticluta dupa care intinzi mana constant!



Sticla...


Avand curbe voluptoase, sticla ne face sa ne gadim la o printesa moderna cu o rochie de culoarea piersicii din sticla inghetata! Sticla se simte in palma la fel de fina ca si mirosul subtil de pe piele.



Cutia...


este un joc al contrastelor! Un roz pal care vine in contrast cu un portocaliu vibrant pentru o semnatura fashion, urbana, contemporana care induce doar energie pozitiva!

Mi-ar placea sa-mi spuneti cum vi se pare dupa ce il mirositi! Intotdeauna va astept cu drag parerile!

KISSES!





CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu