Mai mult volum părului tău, mai multă vitalitate


SEBASTIAN Volupt Spray


Vreau mai mult volum! Nu-mi place cum îmi stă părul! De câte ori ai avut această nemulțumire vizavi de părul tău? Mai mereu, pentru că femeile, în general, adoră să aibă un păr cu volum. De ce? Pentru că un păr cu volum este un păr vaporos. Mai mult de atât, este un păr în mișcare, un păr viguros.




Și dacă vrei rezultate sigure, cere sfatul specialistului. Doar el te poate ajuta cu sfaturile cele mai bune și  cu un rezultat garantat.

Dar înainte de a obține mult doritul volum, hairstylistul te va ajuta să afli ce fel de păr ai și-ți va oferi sfaturi personalizate.

În cazul unui păr subțire, Ovidiu Cristea, DESIGN TEAM Sebastian Professional România, recomandă folosirea produselor speciale care cresc diametrul firului de păr, pregătindu-l pentru volum. Un exemplu? SEBASTIAN Volupt Spray, care dă volum rădăcinilor părului. În același timp, și trucul de uscare este important: ține capul aplecat în jos, și proiectează jetul de aer al foehnului  în sens invers sensului natural de creștere a firului de păr. În felul acesta, vei obține un volum deosebit pentru părul fin. După încălzirea părului, cu ajutorul foehnului, folosește uscătorul doar pentru opțiunea de aer rece.”, punctează hairstylistul.


Trucuri pentru a avea un păr cu volum


Folosește produse cu  ingrediente naturale – Cele mai multe șampoane sau balsamuri conțin detergenți  prea puternici, care usucă părul, ducând la ruperea acestuia. Încearcă un șampon fără sulf și folosește, dacă este posibil, șampon și balsam care conțin ingrediente naturale sau organice.
Evită folosirea ustensilelor bazate pe aer prea cald (fierbinte): placa de păr, foehnul, ondulatorul. Cel mult o dată pe săptămână. Lasă părul să se usuce în mod natural, atunci când îți permiți (ca timp) acest lucru. Încearcă să folosești accesoriile de uscare și coafare doar pentru ocazii speciale. Dă-i timp părului tău să respire!


SEBASTIAN Volupt Spray


Alege tunsoarea potrivită! – Tunsoarea, dar și coafura, sunt esențiale pentru a evita un păr fără volum, cu fire fine și plate. 

„Dacă ai un păr fin și fără volum, recomand, de asemenea, evitatea folosirii pieptenilor și a periilor, deoarece acestea ordonează în mod excesiv firele de păr. Rezultatul? Adio volum! Uscarea naturală a părului sau utilizarea foehnului cu aer cald și apoi rece, precum și masarea ușoară a rădăcinilor cu ajutorul degetelor, după aplicarea produselor, dau de cele mai multe ori rezultate excelente. Tunsorile ușor stratificate, pe păr lung, conferă acestui tip de păr mai mult volum.”, adaugă hairstylistul Ovidiu Cristea.

Recomandare pentru un păr cu volum: SEBASTIAN Volupt Spray.

Voi ce trucuri folositi pentru a da volum parului? As fi curioasa sa aud si variantele voastre!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu