Notino Summer Box


Notino Summer Box


Pentru vara aceasta am cateva planuri de calatorie, ahhh, abia astept sa se indeplineasca!!!!! Nu stiu altii cum sunt, dar vorba lui Creanga, eu cand ma gandesc ca trebuie sa plec undeva, mi se umple inima de fericire, haha!
Si pentru ca atunci cand plec intr-o escapada trebuie sa am tot ce imi este necesar cu mine, apelez la format mic, esantioane sau produse travel size! Uite, in fiecare weekend plec din Bucuresti pentru ca Beatrice este la tara la bunici iar eu chiar nu am chef sa car toata casa dupa mine si imi este foarte la indemana sa am aceste miniaturi in bagaj. Pentru ca, sa ne intelegem, nici nu pot renunta la ingrijire!

Sau, de ziua mea, mergem asa, scurt, trei zile la Madrid si nu ne-am mai luat si bagaj de cala, astfel incat in bagajul de mana chiar am nevoie de toate cele necesare in format de calatorie!

Si sunt sigura ca cele mai multe dintre voi procedati la fel!

In plus, de ce sa nu recunoastem faptul ca ne place sa incercam lucruri noi, ca pana gasim varianta ideala in care sa merite sa investim mai mult e cel mai bine sa incercam in format mini. Eu am facut multe descoperiri super bune incercand astfel de produse la care apoi nu am mai putut renunta!

Asadar vreau sa va prezint cutia must have a verii, Notino Summer Box, cea care contine toate produsele de care ai nevoie pentru o ingrijire de top. Ca doar stiti ca nu pot sa va recomand decat produse super bune.


Notino Summer Box


Cutia contine 17 produse must have de care sa te bucuri singura sau cu mama sau prietena ta, tu alegi. O gasiti deja pe site-ul Aoro by Notino la pretul de 86 de Ron, dar vreau sa va povestesc un pic despre continut pentru ca e super interesant! Are patru produse full size, cele doua masti, spuma de dus si pensula care impreuna ajung la pretul de 100 de lei pe site, fara a mai pune la socoteala restul de 13 miniaturi sau mostre care asteapta sa fie descoperite! Eu zic ca este un pret bun.

In primul rand am descoperit in cutie spuma de dus pe care o voi iubi TOOOOOOTA VIATA! Mi-o doream de ceva timp, o vazusem pe site, dar nu apucasem sa o comand. Asadar Spuma de dus Nivea Raspberry  200 ml este absolut geniala, miroase demential si e super-mega fina! O veti adora, va asigur! O gasiti doar pe Aoro, asa ca va sfatuiesc sa profitati de aceasta cutie in editie limitata!

Calvin Klein OBSESSED, apă de parfum pentru femei 1,2 ml - parfum oriental proaspăt, cu note de varf citrice, de neroli si bergamota, note de mijloc de frunza de violeta, lacramioara, floare de portocal, trandafir si lavanda si note de baza de mosc si ambra.

Calvin Klein OBSESSED, apă de toaletă pentru bărbaÈ›i 1,2 ml - parfum oriental lemnos, care se deschide cu note de lamaie, grapefruit, lavanda, cardamon si piper sichuan, continua cu note de mijloc de lemn de cedru, piele, muscata si ananas si se termina cu note de baza de vanilie, paciuli, ambroxan, ambra si scortisoara.

Calvin Klein CK One, apă de toaletă unisex 1,2 ml - parfum citric proaspăt, care incepe expolziv cu note de top citrice: mandarina, lamaie, bergamota, apoi ananas, note verzi, cardamon si papaya, continua cu note de mijloc de violeta, trandafir, radacina de orris, iasomie, lacramioara si frezie si se incheie cu note de baza de lemn de santal, ambra, mosc, cedru si ceai verde.

Ser iluminator Lancôme Advanced Génifique 1 ml - este genial si celor care inca nu l-au incercat vi-l recomand cu toata convingerea!

Fond de ten hidratant Lancôme Teint Miracle 1 ml - abia astept sa il incerc, inca nu stiu sa va spun nimic despre el.

Cremă multi-corectoare Lancôme Visionnaire 2 ml - si crema aceasta este una dintre preferatele mele. Imi place maxim!

ÃŽntăritor hyaluron-booster Vichy Minéral 89 5 ml - este si el un produs nou pentru mine, nou lansat in  Romania, abia astept sa il incerc!


Notino Summer Box


Mască textilă detoxifiantă coreeană KORIKA 1 buc - o sa o pun la treaba, pentru ca tenul meu este deja in suferinta in perioada asta de praf si caldura.

Mască coreeană hidratantă pentru buze KORIKA 1 buc - se stie ca mastile coreene sunt super bune, poate cele mai bune iar aceasta m-a facut foarte curioasa, mai ales ca vreau sa combat sau sa previn formarea ridurilor din jurul buzelor! O sa intre in teste imediat!

Gel-cremă de matifiere SPF 50 + La Roche-Posay 3 ml - mi se pare minunata de purtat in geanta si aplicat rapid sau reaplicat.

Exfoliant nutritiv pentru ten L’Oréal Paris Smooth Sugars 4 ml - hrăneÈ™te intens tenul, elimină celulele moarte È™i impuritățile, este si el pe lista foarte scurta de incercat! Cred ca chiar in seara aceasta, nu mai are viata lunga, haha!

Exfoliant iluminator pentru ten L’Oréal Paris Smooth Sugars 4 ml - curăță în profunzime, revitalizează È™i iluminează tenul cu aspect tern.

Cremă nutritivă pentru mâini SpiriTime Fruity Time 10 ml - si ea o noutate pentru mine, care va fi imediat pusa la treaba!

Pastă de dinți cu efect de albire MEDIBLANC 10 ml - ehhh, aici am incurcat-o! Pasta asta de dinti pe care imi doream tare, tare sa o incerc, a cazut dupa o piesa de mobilier super grea si deocamdata este acolo, la loc sigur, haha! De aceea nici nu apare in fotografii!

Pensula pentru fond de ten lichid BrushArt Basic Pink 1 buc - imi place mult pensula aceasta , pare ideala pentru a intinde usor tot soiul de produse cremoase!

Șampon pentru toate tipurile de păr Bioderma Nodé 50 ml - inca o noutate, un produs pe care abia astept sa il incerc.

Iata asadar 17 produse de incercat in aceasta vara si cred ca selectia lor a fost una interesanta, eu tare ma bucur de ea. Toate produsele din beauty box le gasiti pe Aoro by Notino si full size dar la cele mai bune preturi de pe piata, astfel incat va puteti bucura de ele si in varianta normala.

Dar pentru ca vacanta bate la usa pentru cele mai multe dintre noi si iesirile sunt la ordinea zilei, mai am o propunere sa va fac! O geanta super stylish, care este confectionata dintr-un material gros, rezistent cu un mesaj super misto si foarte actual de fapt. Va puteti lua acum cu voi tot ce aveti nevoie, pentru ca se potriveste nu doar la plaja ci si intr-o gramada de alte situatii si la muuulte tinute! Are o culoare neutra care o ajuta sa se integreze perfect in outfit-urile colorate de vara si sa dea acel aer cool si relaxat pe care ni-l dorim ! Geanta este redusa la jumatate daca vei cumpara produse de pe site in valoare de cel putin 145 de ron, ceea ce nu mi se pare deloc greu avand in vedere avalansa de oferte si preturi super bune! Eu cel putin am o lista cat o zi de post!

Dimensiunile gentii sunt de 50/42 cm iar lungimea baretelor este de 58 de cm. Este confectionata 30% din bumbac si 70% din poliester.

Pentru ca da, vara este aici, in mainile noastre, trebuie doar sa stim sa luam ce-i mai bun din toate pentru experiente fabuloase!

Mi-ar placea mult sa aflu si parerile voastre despre acest beauty box, daca obisnuiti sa va cumparati astfel de cutii, daca ati facut descoperiri interesante, carora le-ati ramas fidele. Va place geanta? In ce combinatii o vedeti integrata?

Va astept si pe instastory sa vedeti cutia si continutul ei dar si geanta!

KISSES!

#notinoromania  #summerisyours  #notinobox


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu