Ocean’s 8: Jaf cu Clasă




Ingenioasele spargeri marca Ocean sunt preluate de echipa de specialiste a surorii lui în superproducţia „Ocean’s 8: Jaf cu Clasă” care aşteaptă fetele la cea de-a doua ediţie “Ladies Night” de la Cinema City, de marţi, 19 iunie, ora 19:30. Biletele s-au pus deja în vânzare, iar distracţia în gaşcă la cinema continuă cu o aventură spectaculoasă în exclusivitate şi, garantat, produse cosmetice cadou.



Filmul reuneşte o distribuţie de excepţie din care fac parte Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Mindy Kaling, Sarah Paulson, Awkwafina, Rihanna și Helena Bonham Carter. Surprinzătoare vor fi şi apariţiile unor celebrităţi internaţionale ca Zayn Malik, Kim Kardashian, Kendall Jenner, Katie Holmes, Maria Sharapova și, bineînțeles, „marea doamnă a modei” Anna Wintour, coordonatoarea revistei Vogue.

Cinci ani, opt luni, 12 zile… și timpul trece în continuare. Atât de mult a trecut de când Debbie Ocean (Sandra Bullock) proiectează cel mai mare jaf din viața ei.

Pentru asta are nevoie de o echipă de profesioniste în domeniu, începând cu partenera ei de încredere Lou Miller (Cate Blanchett). Împreună recrutează specialistele: bijutierul Amita, hoața de buzunare Constance, experta în garduri Tammy, hacker-iţa Nine Ball și designerul vestimentar Rose. 
Ținta este un superb colier din diamante în valoare de 150 de milioane de dolari, purtat de actrița Daphne Kluger (Anne Hathaway) care va fi starul celui mai mare eveniment al anului – Gala Met.
Planul este perfect, însă totul trebuie să decurgă fără nicio abatere dacă echipa vrea să pună mâna pe diamante. Totul se face la vedere. 

O seară de neuitat plină de distracţie şi cadouri pentru toate fetele, avanpremiera specială „Ocean’s 8: Jaf cu Clasă” are loc marţi seara, doar în reţeaua Cinema City. Biletele pot fi achiziţionate online de pe www.cinemacity.ro sau de la casele de bilete din cele 19 locaţii selectate.
Warner Bros. Pictures prezintă, în asociere cu Village Roadshow Pictures, o producție Rahway Road, „Ocean’s 8: Jaf cu Clasă”, în premieră din 22 iunie pe marile ecrane din România.

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu