#PastelManicure - Poartă-ți unghiile în culorile verii



#PastelManicure



Soare, valuri, acadele și înghețată, fructe, flori și baloane... Nu, nu visezi, acestea sunt ingredientele vacanței tale. Dar care este ingredientul principal? Simplu: Culoare!  Sau altfel spus #PastelManicure



Odată cu sezonul estival, culoarea explodează în toate direcțiile. Iar  unghiile nu se lasă mai prejos. Pentru o manichiură perfectă, culorile acestei veri sunt cele de marshmallow: roz, verde, galben deschis și albastru. Sau cele ale îndrăgitului macarons: liliac, roz, verde-mentă. Nuanțe cu care te poți juca în funcție de vârstă și tipul tău de bronz.

Vara  are gust de zahăr și de dulceață la Jessica Cosmetics. Pentru că, vara asta se întâmplă în Sugar Town. În nuanțe de roz bubblegum, roșu stralucitor și alb radiant.
#PastelManicure este unul dintre cele mai populare trenduri pentru vară. Știi doar: vara este anotimpul luminii, al soarelui și culorii. De aceea, unghiile sunt îmbrăcate în culori luminoase, clare și strălucitoare (nude, delicate și fine) sau pline de viață și colorate (de la pastel la nuanțe strălucitoare).


#PastelManicure


Nuanțele sunt numeroase și variază de la cele foarte pale și aproape invizibile pentru un efect total nude, la cele colorate precum roz pal și bej. Ele sunt perfecte pe unghii scurte și ușor rotunjite. De asemenea, ele pot fi baza ideală pentru persoanele care doresc să aplice decorațiuni manichiurii sau să se joace cu modele grafice.


#PastelManicure


Fie că alegi albastrul bomboanelor, galbenul pepenelui, movul lavandei și verdele mentei, toate îți vor garanta o manichiură pastel, discretă, dar mereu la modă și elegantă. Iar colecția Jessica Cosmetics te ajută să-ți alegi nuanța potrivită, în funcție de intensitatea bronzului tău, rochia pe care o porți sau cocktailul tău preferat, atunci când stai pe marginea piscinei.


O manichiură pastel este alegerea potrivită dacă dorești să fii în trend, dar în același timp să rămâi discretă, fără a atrage prea multă atenție.

#PastelManicure #JessicaCosmetics

Voi ce culori preferati pentru vara? Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu