Tefal OptiGrill®+, placerea unui gratar preparat perfect


Tefal OptiGrill®+


De la rare la well done, aroma savuroasa si gust desavarsit, preparatul tau se ridica intotdeauna la inaltimea hashtag-ului #foodart atunci cand stapanesti arta gratarului alaturi de Tefal OptiGrill®+.
Become an online foodstar  !



Fiecare food instagrammer stie ca pe langa hashtags, dish-ul trebuie sa arate delicious pentru a deveni viral. Alaturi de gratarul electric Tefal OptiGrill®+, te bucuri de placerea unui grill exact asa cum iti doresti tu, fie ca gatesti carne sau legume.


Tefal OptiGrill®+


Indiferent de numarul de portii, preparatele sunt intotdeauna perfect pregatite datorita tehnologiei unice de detectare a grosimii care ajusteaza automat distributia caldurii in functie de grosimea ingredientelor sau numarul de portii gatite simultan. Iar followerii tai vor fi impresionati cu posibilitati infinite de retete savuroase, datorita celor 6 programe presetate si modului manual cu 4 niveluri de temperatura.


Tefal OptiGrill®+


What’s your color? Gratarul electric de la Tefal este prevazut cu un indicator luminos care te anunta cand preparatul este exact asa cum iti doresti: galben pentru rare, portocaliu pentru mediu si rosu pentru bine facut (well done). La fiecare stadiu, Tefal OptiGrill®+ emite un semnal sonor pentru a te anunta cand felul preferat este pregatit si gata sa fie postat pe social media. Deja au inceput sa apara like-urile?

Time to be the next food influencer!

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu