Din nou la "Casa Bunicii"


Aseara am iesit la restaurant cu niste prieteni si am ales sa mergem la "Casa Bunicii", restaurantul la care am fost si de Valentine's Day. Ne place acolo si nu numai noua, mancarea este foarte buna. Aseara era si muzica live, iar solista  ni s-a parut chiar buna ( noua, care nu suntem niste cunoascatori ).












Am purtat:
-jeans: - Lee Cooper
-tricou: - Fishbone New Yorker
-pulover: - Fishbone New Yorker
-ghete si geanta: - Musette






Am comandat ficat de gasca pe pat de blini ( o clatita mai groasa ), cu fructe caramelizate si sos de cafea.
Arata foarte bine, dar nu as mai comanda a doua oara. In primul rand eu nu beau deloc cafea, deci va imaginati ca sosul acesta de cafea era prea amar pentru mine. Fructele caramelizate au indulcit foarte mult situatia, dar combinatia nu a fost chiar pe gustul meu.

Peste desert am sarit, desi mi-ar fi placut sa mai ramanem, dar ne astepta bona cu fetita acasa asa ca am lasat-o pe alta data.


KISSES!

CONVERSATION

10 comentarii:

  1. Great! I have just started following you :D!!

    xx

    RăspundețiȘtergere
  2. si eu tot am zis ca dau o tura pana acolo, dar nu ma primesc in tenesi si tricou deci trebuie sa imi cumpar haine mai intai :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai linistita , toata lumea e in blugi, deci nu trebuie sa-ti faci nici o problema. In plus la pranz servesc meniul zilei, deci este multa lume care vine de la serviciu fara sa fie mega aranjata.

      Ștergere
  3. Interesanta combinatia, nu stiu daca mi-ar placea sa mananc mancare cu cafea. Carne cu fructe, da, cu toate ca se spune ca nu e prea sanatos, am mancat pui cu ananas, pui cu ceapa si prune caramelizate.
    Un sfarsit de saptamana cat mai placut, te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, nici eu nu am crezut ca pluteste in cafea, mai ales ca nu beau cafea deloc! Dar pentru ca imi place ficatul de gasca am zis sa incerc. Ficat de gasca am mai mancat cu mere caramelizate si merge foarte bine. Cu prune n-am mancat dar suna interesant.Te pup si eu!

      Ștergere
  4. Referitor la ce am spus in legatura cu Zara, ma refeream la colectia prezenta, la lookbook-ul din aprilie, dar nici sezonul trecut nu m-a impresionat. Rochia pe care am achizitionat-o e dintr-o colectie mai veche, ori primavara ori vara lui 2012 si atunci imi placea mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ok, mi s-a parut amuzant faptul ca porti Zara dar totusi nu te impresioneaza. Am inteles acum!

      Ștergere
  5. Nu mai conteaza mancarea, poate alta data ve-ti alege ceva mai delicios. Stiam ca nu beti cafea, asa ca sosul nu avea cum sa fie pe gustul dvs. Important este faptul ca ati iesit alaturi de persoana iubita si ati petrecut clipe frumoase. Va doresc sa aveti parte de tot respectul, toata dragostea si de tot rasfatul din partea sotului, pentru ca meritati! Stiu ca sunteti o persoana minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu siguranta nu voi mai risca sa iau combinatii ciudate si voi merge mai mult pe ceva clasic. Multumesc din suflet pentru toate gandurile bune pe care mi le adresezi si iti doresc si tie acelasi lucru.

      Ștergere