Noi cumparaturi Strawberrynet


Stiti deja ca Strawberrynet este marea mea pasiune in materie de cosmetice si rarisim cumpar din alta parte cosmetice si parfumuri.
Ceea ce veti vedea reprezinta doua comenzi distincte, dar care au venit la distanta mica una de cealalta.
Prima comanda contine:


Strawberrynet


-lotiune de corp aurie parfumata. Nu am fost atenta si nu am vazut cand am cumparat-o ca este sclipicioasa, dar am niste evenimente in acest an , asa ca o voi folosi. Fiecare flacon are 100ml.


Strawberrynet


-crema pentru fata Dr. Perricone


Strawberrynet


-ruj Lancome
Am primit cadou la aceasta comanda:


Strawberrynet


-pudra pentru fata Ultraflesh
-mascara CK
Toate produsele de mai sus au costat 145 Ron.Acesta ar fi fost aproape doar pretul rujului in Romania.
Cea dea doua comanda a cuprins doar un demachiant bifazic pentru ochi Givenchy.


Strawberrynet


La aceasta comanda am primit cadou trei produse:


Strawberrynet


-un set Black Magic Ultraflesh care contine fard negru mat/ cu sclipici, eyeliner crema cu o mica pensula, respectiv doua creioane de ochi cu sclipici si fara.


Strawberrynet


-fard ochi CK
-mascara CK
Aceasta comanda a fost 69 Ron.Demachiantul are un pret mai mult decat dublu in Sephora, nemaipunand la socoteala si celelalte trei produse primite cadou.

Acum spuneti si voi daca nu merita sa cumperi de pe acest site!

KISSES!

CONVERSATION

8 comentarii:

  1. frumoase si folositoare! sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Lucica, unele le voi folosi ,altele le voi face cadou, iar unele vor face obiectul unui nou giveaway.

      Ștergere
  2. Tot citesc de bine despre ei, trebuie sa comand si eu. The One e parfumul meu preferat, am si lotiunea, miroase absolut demential! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place mult The One! Iar de pe acest site cred ca am mai mult de 35 de comenzi in ultimii doi ani. Eu refuz sa mai platesc pret dublu sau triplu in Romania pe cosmetice.

      Ștergere
  3. ce dragut din partea lor, sa le folosesti cu placere ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, Camelia!
    Sunt și eu mare fană Strawberrynet, deși l-am descoperit destul de recent. Imi plac promotiile si cadourile lor, preturile prietenoase ale produselor. În magazinele fizice din România nu prea îți permiți să-ți iei mare lucru (mă refer la produsele fabricate de branduri mai scumpe)si vorba ta, cu banii pe care i-ai plătit pentru prima comandă abia de-ți luai rujul.
    Eu joi am primit ultima comanda, cea pentru care am strâns toți bănuții extra din luna aprilie. Mi-am luat un parfum de la Th.Mugler și-un bb-cream si-am primit cadou o pudra si un corector. In total 140lei am plătit pentru produse, iar cu banii respectivi nu-mi puteam lua nici măcar parfumelul de la noi (costă 170 lei- varianta de 25 ml).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa este, cred ca ai facut o super afacere. Si eu ma bucur tot timpul cand vad o oferta buna, nu vad sensul de a arunca cu banii doar pentru a cumpara din Mall-uri. De atunci am mai comandat de cateva ori, trebuie sa actualizez postarile. Multumesc mult pentru ca ai impartasit cu mine experienta ta! Te pup.

      Ștergere