February Empties


Suntem aproape la jumatatea lui martie dar eu inca nu am apucat sa postez ce produse am terminat in februarie. Deja mi s-au strans cateva si in martie...
Va prezint insa luna februarie:




-gel de dus abraziv Bourjois - prea fin dupa gustul meu, imi plac cele mai puternic abrazive.
-spuma de baie Avon cumparata mai demult - imi plac toate spumele de baie in general, numai sa nu aiba un miros prea intepator.




-crema Avon Anew Clinical 15 ml - am folosit-o pentru gat, mi s-a parut OK, hidratanta si fara sa lase pelicula grasa.
-crema calmanta dupa epilat 100 % naturala de la "Borcanele cu Miere" - am folosit-o si fara sa fiu proaspat epilata, are un miros ciudat, nu neaparat de miere, nu stiu exact sa-l identific. Nu as recumpara-o.
-Elancyl - gel pentru vergeturi. Eu folosesc constant astfel de produse preventiv. Cred ca-l voi recumpara la un moment dat. Acum am altele in uz.




-crema revitalizanta Botanics de la Boots - mi-a placut foarte mult aceasta crema, avea miros de musetel si intra in piele foarte usor. Nu stiu daca se gaseste in magazine, eu am primit-o mai demult cu o revista.
-Nivea My Silhouette - gel anticelulitic, aplicat regulat, nu se vad efecte fantastice, mai degraba o piele mai fina




-Crema Thalgo Oxigene Defense 3 - mi-a placut aceasta crema, ma inteleg bine cu ea, la un moment dat probabil o voi cumpara.
-Glycolic Eye Cream Mario Badescu - o crema extrem de consistenta, nu intra imediat in piele dar hidrateaza bine. Am folosit aceasta moastra timp de o luna, dimineta si seara.
-Mario Badescu Cellulifirm Drops - cred ca este al treilea flacon folosit si mai am unul in uz. Pot sa spun ca imi place cum lasa tenul. Il folosesc inaintea cremei.




-Mascara Clinique - nu mai stiu exact tipul pentru ca s-a sters scrisul, dar a fost foarte buna, alungea si definea genele frumos. A fost doar o mostra, dar imi pare rau ca s-a terminat.
-Apa de parfum Miss Dior Cherie - miros dulceag, nu foarte pe gustul meu. Contine note de mandarina, iasomie si patchouli.




-Masca Oriflame - se prezenta ca un gel cu niste particule portocalii ce contineau jojoba, care trebuiau zdrobite. Nu a avut mare efect, nu o recomand, m-am chinuit sa zdrobesc acele bobite...
-Masca Montagne Jeunesse, "calmanta", cu minerale de la Marea Moarta - nu mi-a placut, m-a intepat fata ingrozitor de la ea si am indepartat-o in mai putin de 10 minunte.
-Fond de ten Vichy Liftactiv Flexilift - e un  fond de ten bun dupa parerea mea, dar eu nu am probleme majore cu tenul.
-creion conturul ochilor Oriflame culoarea Taupe - nu stiu ce a fost in capul meu cand l-am cumparat, nu l-am folosit deloc si am considerat ca nu are rost sa-l mai tin.
-creion pentru corectarea ojei Oriflame, il am de mult prin sertare si l-am gasit acum uscat.




-sare de baie Himalaya - erau bucati mari de sare de culoare somon.




-sapun lichid On Line cu miros de lavanda. Evident l-am luat pentru miros si bineinteles ca nu a mirosit deloc a lavanda, deci un mare NU.

Voi ati folosit vreunul dintre aceste produse?

Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!



CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Frumoase produse :) pacat ca s-au terminat :D imi place tare mult sticluta aia ca omul de zapada :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, unele mi-au placut tare mult si imi pare rau ca s-au terminat. Sticla cu omul de zapada a ajuns in colectia fetitei mele...

      Ștergere
  2. I love nivea, i use it all the time.
    Thank you for following, followed you as well :)
    YuliConversations.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere