Cumparaturi, cumparaturi...


Nu am mai apucat sa va prezint ultimele mele cumparaturi, care au fost undeva la inceputul lui decembrie. Nu prea cumpar multe lucruri in ultimul timp dar si atunci cand o fac, se lasa cu gauri in buget. Adevarul este ca nu am nevoie de mai nimic, dar unele lucruri ma tenteaza foarte, foarte tare...Asa ca, sa inceapa defilarea!




Drying drops Nicole by Opi - era singurul produs de care chiar aveam nevoie. Usuca in cinci minute oja de pe unghii, este chiar foarte eficient.






 Set de sase mostre Pai, cumparate de pe site-ul lor, impreuna cu o carpa de muselina, nu am apucat sa le folosesc inca. Au fost 6 Euro, acum sunt zece, nu stiu de ce, dar au modificat pretul destul de mult!




 In Sephora a fost o promotie, la cumpararea a trei produse Dior, primeai ceea ce vedeti mai jos. Eu am ales doua rujuri, primul editie limitata din colectia de Craciun, precum si oja din aceeasi colectia. Oja v-am prezentat-o aici. Sincer va spun ca sunt unele dintre cele mai bune rujuri, mai ales cel Diorific este si foarte rezistent. In plus culorile chiar sunt superbe! Cred ca isi merita banii.




Am primit cadou aceste doua mini-produse, un ser de fata si o crema de ochi.




  O mini oja Dior (7 ml), inca nu am apucat sa o testez, o mini-mascara Dior Show - 4 ml.




Cireasa de pe tort a fost acest set pentru calatorie care contine trei farduri si doua rujuri.
Sper ca intelegeti de ce nu am putut rezista acestei tentatii. Nu m-am putut hotari pe loc atunci cand mi-a fost prezentata oferta, am plecat din magazin, m-am mai gandit, erau destul de multi bani de cheltuit, dar pana la urma am cedat si m-am intors. Acum nu regret, sunt atat de incantata de toate cele cumparate.

Voi cand ati cedat ultima data in fata unei oferte nebunesti? Sau poate sunteti mai chibzuite decat mine si atunci va felicit din tot sufletul!


CONVERSATION

6 comentarii:

  1. Să te bucuri încântată de toate! ♥

    RăspundețiȘtergere
  2. Ioooiii, ce-mi plac rujurile!!!
    Chiar frumoase cumparaturile tale! Sa te bucuri de fiecare in parte, sa le folosesti sanatoasa! No regrets...Noooo, je ne regret rien!!! (asa sa canti!) :D

    Cred ca am fost destul de cuminte (nevoita fiind, na, n-am cine stie ce merit!) simt insa ca incep sa-mi ies din matca, usor-usor! :))

    Te pupacesc, Camelia!
    Ilda
    Lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca asa se intampla si la mine, sunt cuminte o perioada dupa care "calc in strachini". Ma bucur de ele, imi plac tare mult si iti multumesc pentru incurajari, esti foarte, foarte draguta cu mine!
      Te pup si te imbratisez!

      Ștergere
  3. Sa fiti sanatoasa si sa va bucurati de ele!

    RăspundețiȘtergere