OOTD - Mixed Prints



Postarea de astazi imi aduce aminte de prietena mea, cea care de altfel a facut si pozele...A venit in Bucuresti pentru doua zile si intr-una din seri am reusit sa ne intalnim, pe o ploaie de nu vedeai la cativa metri in fata masinii, iar eu cautam disperata hotelul unde statea! Am trecut pe langa el si nu l-am vazut...
Dar in seara aceea am povestit, m-am simtit excelent impreuna cu ea ( ne vedem prea rar acum ) si in plus am mancat niste super paste cu trufe, pacat ca nu le-am fotografiat!

Tinuta mea s-a compus din haine cu texturi si printuri diferite, asa cum puteti vedea in imagini:
 

















Am purtat: 
-jeans: - Lee Cooper
-bluza: - Zara
-palton: - Zara
-pantofi: - Musette
-geanta: - Musette

Voi asociati diferite print-uri si daca da, care sunt preferintele voastre? Ganditi tinuta inainte sau va orientati in fata dulapului? Eu recunosc ca ma regasesc in cea de-a doua categorie!


 

CONVERSATION

11 comentarii:

  1. Tare cochet ÅŸi acest paltonaÅŸ! ♥
    Asemeni ţie, orientarea vine în faţa dulapului, dar mai sunt şi dăţi în care stau şi urmăresc un film sau citesc ceva, îmi amintesc de o anumită piesă, iar în jurul ei îmi creez ţinuta pentru ziua următoare :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult Mihaela, e o idee buna cu ideile inspirate de filme sau carti! Pupici!

      Ștergere
  2. De cele mai multe ori in fata dulapului, rapid sau fac schimbari pe masura ce trebuie sa plec, dar cand imi vine in cap o idee, imi scot hainele si le grupez ca sa nu uit. ;))
    Si eu combin imprimeuri, imi place ca ai folosit mixul in partea de sus si fiind acoperit cu paltonul imaginea per total nu e incarcata. pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Miha, esti un exemplu tare bun pentru mine in privinta modului in care reusesti sa combini hainele, totul arata foarte bine.

      Ștergere
  3. Eu nu asociez mai multe printuri.. iar hainele le aleg de seara :D

    RăspundețiȘtergere
  4. E minunat printul bluzitei! Primavara e acolo! :)
    Te prinde si animal print-ul...
    Nu mi le-as fi imaginat impreuna; dar eu sunt putin prea conservatoare uneori si imi place ca tu ai curaj si inedit in tinuta!

    Foarte rar asociez printuri diferite in tinuta dar incepe sa-mi para ispititoare ideea! De seara aleg hainele, altfel as pleca dimineata cu intarziere! :))

    Te pup cu drag, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Frumos ceea ce ne-ai povestit in legatura cu prietena ta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult Ilda, esti prea draguta tu cu mine! Cateodata indraznesc mai mult, alteori sunt si eu conservatoare...
      Sunt insa fascinata de culoare!
      Te pup si te imbratisez!

      Ștergere
  5. Niciodata nu mi-am ales hainele, cred ca mereu hainele mele au fost alese in functie de starea mea sufleteasca. Imi place tinuta, tare frumos paltonasul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc foarte mult Aurelia, esti foarte draguta! Si eu imi aleg hainele in functie de starea sufleteasca!

      Ștergere