January Empties


Aproape ca a trecut luna februarie si eu abia acum scriu despre ce am consumat in ianuarie. Ma iertati voi, ce sa fac, am fost cam ocupata! Noroc ca le tin in pungute diferite de la o luna la alta caci altfel...


 
 


 -gel de dus Yves Rocher - Jardin du Monde- Lavandin de Provence - stiti cred gelurile lor de dus, sunt clasice deja, doar aroma difera. In cazul meu a fost aroma de lavanda care mie imi place maxim!

-Gel de dus Bourjois - cu extract de floare de lotus - un miros foarte fresh, nu-l asociez cu un miros floral ci mai degraba de ...iarba. Placut, dar nu extraordinar ca si miros.

-Elmiplant - lotiune spray colorata pentru copii cu SPF 30, a ramas neconsumata din vara si m-am gandit sa nu mai stea prin sertare si am folosit-o ca si lotiune pentru corp. Patrunde destul de usor in piele, nu e genul care lasa film alb sau lipicios la suprafata pielii.




-Nivea - anti-perspirant spray Invisible for Black and White - mi-a placut, face tot ceea ce promite!

-Nivea Creme - eu colectionez de multi ani creme Nivea cu ambalaj special, asa ca le si folosesc. Chiar daca la inceput nu am fost fanul lor infocat, folosindu-le de vreo 12 ani, m-am obisnuit cu ele si le folosesc pentru maini sau talpi aproape seara de seara.




 -Spa Rustica - crema pentru ochi Vis de albastrele, o crema pe care am folosit-o cu drag o perioada, dar pentru ca e naturala si expira repede nu am mai folosit-o in zona ochilor, ci pe gat. Are o cantitate foarte mare, 30 ml, deci se consuma foarte greu. Mi s-a parut foarte, foarte buna, chiar merita o sansa aceasta crema.

-Givenchy Power Youth Eye - crema pentru ochi buna, hidratanta, care nu lasa film gras si o puteam folosi cu succes dimineata. Destinata corectarii primelor riduri, nu cred ca are chiar acest efect, pentru ca nu am vazut o imbunatatire in aceasta zona. Eu una nu am vazut crema care sa atenueze ridurile, poate doar sa le mai intarzie adancirea. Nu cred ca as mai cumpara-o pentru ca sunt atatea altele de incercat.

-Mario Badescu - Cellulifirm Drops - serum pe care l-am tot folosit si a ajuns sa-mi placa foarte mult. stiu ei de ce tot pun mostre prin reviste. Adevarul ca imi lipseste cand nu-l mai folosesc, dar mai am si alte serum-uri prin sertare.




 -Mascara Estee Lauder Sumptuous - foarte buna, cred ca una dintre cele mai bune mascara folosite de mine. Volum foarte bun si o definire extraordinara a genelor. Cu siguranta o voi recumpara la un moment dat.

-Mascara Diorshow 360 - mi-a placut maxim, are o periuta care se roteste fie in sus, fie in jos pentru genele de sus sau jos, are baterie in capac. E minunata, a costat destul de mult, chiar pe StrawberryNet, dar isi merita banii si m-a tinut vreo doi ani, folosita in paralel cu cea de mai sus.




-mostre Vichy Idealia Life Serum - il folosesc de ceva timp, are efect de luminozitate datorita particulelor iluminatoare, dar nu e cine stie ce!

-mostra LiftactivPro Vichy - o crema usor colorata, lejera, care patrunde foarte bine in piele. Mi-a placut.

-mostre Vichy Normaderm - nimic extraordinar la ele, nu le vad foarte eficiente la capitolul imperfectiuni. In plus, pe pielea mea se cam scamoseaza, stiti voi la ce ma refer cred.


Cam atat pentru luna ianuarie.

Voi ce consumati cel mai frecvent dintre produse make-up sau ingrijire? La mine cred ca se vede raportul!

Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!



CONVERSATION

12 comentarii:

  1. interesante produse. cateva din astea am incercat si eu.puppp

    RăspundețiȘtergere
  2. Great post darling! :)
    <3
    visit me soon on http://pearlinfashion.blogspot.co.at/

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum bine a spus Stela, interesante produse! Eu, in mod cert, le consum mai raid pe cele de ingrijire comparativ cu cele de makeup; dar, ma gandesc ca e general valabil! :)

    Mi-ai amintit de niste produse care mi-au fost si mie dragi: crema Spa Rustica, serumul Mario Badescu (la fel am simtit cand am terminat mostra), lotiunea Elmiplant (pe care am consumat-o aemeneni tie, in timpul iernii, caci ar fi expirat pana in vara ce urma)...

    Harnicuto, treaba buna ai facut! Sa ai spor in continuare! :) :*:*
    Am si eu o "containerul" plin cu flacoane goale, sa vad cand ma mobilizez cu ele!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult Ilda, ma straduiesc si eu, ha, ha!
      Crema Spa Rustica chiar a fost o revelatie pentru mine! Iar serumul mi-a placut, abia astept sa mai puna mostre prin reviste! De fapt mai am un flacon micut, asa ca ma mai pot rasfata un pic!
      Pupici si weekend placut in continuare!

      Ștergere
  4. cool blog

    http://www.facebook.com/AmandaChicFashionRoomLounge?ref=hl
    http://fashionroomlounge.blogspot.com.es/
    Twitter / tumblr/ instagram: @fashionrlounge

    A chic kiss ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am abandonat rubrica asta, e de-a dreptul frustrant, dar eu nu reusesc sa consum mare lucru intr-o luna :(
    Tu in schimb ai o gramada consumate, sincere felicitari! :P
    crema Sparustica e minunata, am avut-o si eu si sunt super incantata de ea.
    Pup, o seara faina in continuare! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate nu realizezi cum se consuma si le arunci...pana la urma tu excelezi la capitolul make-up si sunt sigura ca se si consuma cate ceva. Eu cred ca niciodata nu voi putea consuma un fard sau o pudra, spre exemplu. la skin care da, sampoane, balsamuri dar make-up...
      Pupicei drga mea!

      Ștergere
  6. Rimelul Dior mi se pare o inovatie...sau mai bine spus recipientul :)...chiar cand l-am achizitionat am ramas foarte dezamagita si m-am enervat ca am dat o gramada de bani pentru nimic, insa dupa ce l-am lasat "sa stea" o vreme, l-am re-testat si mi se pare misto, face parte din preferatele mele pe Ianuarie :)...insa nu l-as mai cumpara inca o data; am incercat de asemenea serul de la Vichy care mi-a placut, a estompat zona cu pori vizibili, a hidratat si iluminat. In schimb, nu am auzit de "Spa Rustica", este un brand romanesc?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Spa Rustica este un brand romanesc, distribuit pe internet din cate stiu. Eu am castigat produsele la un concurs, dar realmente sunt foarte bune, sau cel putin mie mi-au placut foarte mult. Nici eu nu cred ca voi recumpara rimelul Dior, tot timpul sunt tentata sa cumpar ceva mai nou si inovativ!
      Pupici!

      Ștergere