Butterfly by Clara Rotescu...


....sau una dintre cele mai frumoase rochii ale mele.

Feminina, cu un print superb (ale carui culori nu sunt redate la intensitate maxima de aparat, nu stiu de ce), din matase naturala. Se simte pe piele ca atingerea unei aripi de fluture, asa cum sugereaza si colectia din care face parte.

Nu stiu daca v-am povestit vreodata despre cumparaturile mele pe Fashion Days. Am descoperit acest site acum 5 ani, in iunie, la doar o luna de cand se lansasera si am avut o perioada in care saptamanal suna curierul. Stateam acasa cu fetita, care avea doar doua luni si ma rasfatam cu diverse minunatii. Cred ca unele din cele mai frumoase haine ale mele sunt cumparate de pe acest site. Voi incerca sa mentionez de acum inainte, sa vedeti ca am dreptate!

Apoi m-am mai calmat o perioada, iar in ultimele luni am reveniiiiit! Nu am avut niciodata vreo problema cu vreun colet, desi la inceput asteptam cam mult dupa ele, acum livreaza mult mai rapid! Am mai comandat si marimi mai mari decat as fi avut nevoie si rochia de fata am luat-o in masura 38 si este un pic mare, dar nu am putut sa o returnez, am iubit-o din prima clipa. Din pacate in ultima vreme nu am mai vazut nimic creat de Clara Rotescu, oare mai exista acest brand?

O rochie de poveste, o rochie veche de patru ani, pe care efectiv nu am avut unde sa o port. Am vazut-o intotdeauna potrivita unui cadru elegant, exotic, pe malul marii si l-am gasit abia anul acesta...S-a potrivit perfect in decorul elegant al acestui minunat hotel - ROYAL WINGS!

Dar eu consider ca o rochie clasica, din matase naturala nu se demodeaza niciodata asa ca...






















 O fetita care nu vrea sa stea la poza!





























Ar fi trebuit sa port alte sandale ( stiu exact care, doar ca nu le-am cumparat, of, of, tot de la Zara ), dar am decis sa iau cu mine doar trei perechi de sandale cu toc si sa le combin cu rochiile alese.

Am purtat:
-rochie: - Butterfly by Clara Rotescu ( via Fashion Days)
-sandale: - Zara
-cercei: - Asos

V-am asediat cu un milion de fotografii, dar eu una sunt indragostita de aceasta rochie. Sper sa mai am  oportunitatea de a o pune in valoare.

Voi aveti astfel de piese vestimentare, care asteapta cumintele momentul potrivit spre a fi purtate, sau sunteti mai practice si cumparati doar ceea ce stiti sigur ca veti avea unde sa purtati?



CONVERSATION

18 comentarii:

  1. Camy esti superba !!! Imi plac muuuult toate tinutele tale de pana acum ,iar rochia este intradevar frumoasa ! Astept cu nerabdare urmatoarele postari .... Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea draga! Multumesc tare, tare mult esti tu o draguta! Eu astept pozele tale din vacanta, asa ca vezi ce faci! Pupicei!

      Ștergere
  2. Doamne cum arata, imprimeul ala e fabulos!! Imi place tare mult, s-o porti sanatoasa, sa te bucuri de ea in continuare Camelia!
    Te pup!
    Frumos unde ati fost in vacanta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult Fede, esti o scumpa! A fost o vacanta minunata, pacat ca tot ce e minunat trece repede! Pupicei!

      Ștergere
  3. Imi plac foarte mult aceste fotografii, le-am analizat cu drag, sunt minunate! Imi place la nebunie rochita, imi plac si sandalele. Ma bucur s-o revad pe Beatrice, o domnisoara atat de dulce. Sunteti o familie frumoasa si va doresc sa aveti parte de multe vacante de acest gen, de sanatate si de iubire! Sa va simtiti iubita si rasfatata (asa cum sunteti acum), tot restul vietii!
    Sa aveti parte si de multa intelegere, caci a iubi inseamna, sa accepti de dragul persoanei de langa tine, tot ceea ce a fost, ce este si ceea ce inca nu s-a intamplat.
    Sa fiti persoanele care sa stiti mereu sa va faceti reciproc fericite si implinite!
    Nu toti care au tot cei mai bun din fiecare lucru sunt fericiti, ci aceea care stiu sa faca cei mai bun din tot ceea ce au!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, multumesc tare mult Aurelia pentru toate cuvintele frumoase! Ca de obicei, ma coplesesti cu aceste aprecieri. Eu mi-as dori ca toata lumea sa fie fericita si implinita si ma bucur ca am reusit sa-i insuflu si lui Beatrice acelasi sentiment. In fiecare seara, la culcare, cand spune rugaciunea, ea se roaga ca toti oamenii sa fie sanatosi si sa aiba de toate. M-a impresionat foarte tare prima data cand am auzit-o spunand aceste cuvinte, inseamna ca a inteles discutiile pe care le avem si ma bucur.
      Foarte profund comentariul tau, ca de obicei, imi face placere sa-l citesc. Iti dau, evident, dreptate.

      Ștergere
    2. Raspunsul la comentariul meu m-a emotionat pana la lacrimi. Iata cum o fetita atat de mica, poate avea un suflet atat de mare, de sensibil si o minte stralucita! Grija pentru oamenii din jurul ei, dorinta ca ei sa fie sanatosi si rugaciunea facuta catre Dumnezeu, toate acestea cred ca se trag din radacini. Tutusi, sa nu uitam ca mami este medic. A fi medic, e lucru mare! Trebuie sa iubesti lumea foarte mult, aproape cum o iubeste Dumnezeu ( nu cat EL, ca nu suntem egali cu EL si nu am putea). Fara iubire, nu poti sa daruiesti nimic oamenilor din jurul tau. Ar fi multe de spus dar nu vreau sa ma indepartez de subiect. Vreau doar sa va felicit pentru acest copil minunat!

      Ștergere
    3. Multumesc tare mult inc o data. nu am cuvinte sa raspund la atat de multe aprecieri. Sunt coplesita!

      Ștergere
  4. E superba rochia, o fantezie de culori!!! Imi inchipui cat de placut poate fi materialul! Da' scumpa ta fetita chiar s-a saturat de atatea poze, draga de ea:)). Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa e, s-a saturat de poze, desi vacanta i-a fost dedicata in totalitate, am facut doar lucruri pentru ea, tot ce si-a dorit. Nu-ti imagina ca o sedinta foto dureaza mai mult de 10 minute, totul e pe repede inainte, doar ca e nu are deloc rabdare. Uneori are chef de poze si se maimutareste in toate felurile in fata aparatului,dar alteori, nu si nu...
      Pupicei draga mea Olivia!

      Ștergere
  5. superba rochita..si pantofii <3 sunt geniali <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Draga mea, draga...e foarte foarte frumoasa rochia, speciala, chic, eleganta...iti vine excelent si iti accentueaza tenul impecabil! De pe Fashion Days am comandat si eu cateva chestii cand erau la inceput de drum...acum parca nu am mai vazut lucruri interesante :(! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Rochia aceasta e chiar de poveste!!! E spectaculoasa cromatica si felul in care sunt imbinate culorile, apele pe care le are, felul in care "cad" faldurile! Imi imaginez senzatia pe care o ai cand o porti - am o rochie din matase naturala de la Yokko!
    In plus, iti complimenteaza pielea creolina!
    De senzatie aparitia...un look de vis!

    In momentul acesta, nu cred ca mai am piese in asteptare... dar au fost, de-a lungul timpului! Un palton lila, de exemplu! :)

    Te imbratisez cu mare-mare drag, Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Iarta-ma ca vin asa tardiv cu feedback-ul desi am vazut postarea la timpul ei! Pur si simplu, asa mi-a iesit... :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte faina, desi eu nu sunt adepta rochiilor si bluzelor cu un umar.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne, cat e de frumoasa rochia asta! E de vis !Acum am descoperit postarea si cred ca e preferata mea de pe blogul tau.
    pupici

    RăspundețiȘtergere