In the Jungle!


Astazi, o tinuta pe care am purtat-o intr-o dupa-amiaza la piscina. Tinuta...suna atat de pretentios! In fotografii veti vedea doar un costum de baie si o pereche de pantaloni scurti!

Si acesti pantaloni au fost purtati acum prima data, dupa 2 ani de cand se afla in garderoba mea. Articolele din revistele de fashion spun ca daca nu porti un obiect vestimentar timp de 2-3 ani mai bine il dai mai departe. Wow, eu sunt deci impotriva curentului, cumva anacronica...Am ajuns la concluzia ca desi investesc mult in haine cele pe care merita cu adevarat sa dau banii sunt cele destinate job-ului. Da, cam trist, de aceea la mine vedeti tinute foarte colorate pe care le port si la serviciu, altfel ar fi totul prea deprimant!

Dar sa revenim la vacanta....










Hei, vreti o banana?




 Recunosc ca eu nu am mai vazut pana acum flori de bananier...Voi?
















 O parte din parcul de distractii dedicat copiilor, vazuta de sus, dintr-un carusel!










Am purtat:
-pantaloni scurti: - Stradivarius
-costum de baie : -Calzedonia
-slapi: - Accessorize

Sunt curioasa voi ce purtati la plaja? Rochite, fustite, pantaloni scurti, ce alegeti? Sau poate le combinati asa cum fac si eu!

KISSES!!!!




CONVERSATION

18 comentarii:

  1. Foarte frumoasa postarea!
    Imi plac mult pantalonasii, la fel si costumul de baie! Ma bucur ca e si Beatrice, ce bine va sta, sunteti doua frumoase!
    Aceste fotografii au multe de spus, …… pentru ca in viata si amintirea noastra avem anumite trairi pe care nu le putem explica tot timpul, raman doar in suflet, dar care le simtim si care ne fac fericiti. Si cum spuneam, cand nu putem explica totul, isi intra in rol ele, imaginile.
    Aceste momente vor rămâne vii pentru totdeauna, ele nu pot fi date uitarii, indiferent de timpul care se va aşterne peste ele!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac mult postarile din vacanta.Se vede ca te-ai distrat si sa stii ca arati super bine! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. ce chef de vacanta mi-ai facut!!!! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vacanta sa fie atunci! Ce frumos ar fi sa putem pleca asa, cand avem chef! Pup, Alina!

      Ștergere
  4. Am vrut sa scriu si la celalalt articol (cu palaria superbisima :D) ca arati foarte bine in costum de baie!!!!Puuuuup

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca o pustoaica! Emani atata bucurie si relaxare de nu-ti imaginezi! :) Iar pantalonii sunt tare funny si-ti vin minunat!
    Vreau si eu abdomen ca al tau! Cum faci, spune-mi si mie?! Ca te stiu a fi pofticioasa ca si mine! :D Foarte bine arati in costum de baie!

    Hihi, ce-mi place fotografia cu Beatrice!
    La plaja... rochia imi pare a fi cel mai lejer de purtat! Port si pantaloni scurti! :)

    Te pupacesc, draga mea Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Ce draguta esti! Nu fac mai nimic, manac prea mult dupa capul meu, dar asa cum spui sunt o pofticioasa! Te pup draga mea Ilda!

      Ștergere