Poppies Jumpsuit...


...este o salopeta cu vechime...din era in care nu erau atat de populare aceste piese vestimentare! Are patru ani de cand imi decoreaza frumos dulapul, cateva probe la activ, multe priviri admirative, dar pana la pozele de fata, nici o iesire la rampa! Cumparata de pe Fashion Days, face parte din colectia Butterfly by Clara Rotescu si am iubit-o de cand am vazut-o pe site!
Avand experienta cu rochia pe care ati vazut-o aici si care era putin mare, am comandat de data aceasta marimea 36 si mi-a venit perfect!
Matase fina, care aluneca senzual pe pielea usor bronzata, e tot ce trebuie ca sa te simti minunat intr-o seara de vara!



























 Iubesc salatele dar si porumbul si ardeiul iute, asa ca le regasiti pe toate in meniul meu...




 Avocado cu salata de ton - extraordinara mi s-a parut combinatia!




Diverse tipuri de fructe de mare, in diferite combinatii! E farfuria sotului, eu nu agreez fructele de mare!




In schimb dulciurile sunt pasiunea vietii mele! Foarte ciudat, mai ales ca pana prin liceu nu le-am prea mancat, nu mancam nimic cu cacao, prajituri, cozonac, torturi, ciocolata, absolut nimic pana prin anul doi de facultate! Doar prajituri cu crema de vanilie sau lamaie. Acum in schimb imi iau revansa!




 Seri minunate...




...seri care se terminau la desene animate...

Am purtat:
-salopeta: - Butterfly by Clara Rotescu via Fashion Days
-sandale: - Geox via Fashion Days
-colier: - Zara

Dragele mele, astept pareri, opinii, impresii cu drag!

 KISSES!


CONVERSATION

6 comentarii:

  1. Ce atitudine avem doamna, imi place si apreciez, aplaud increderea si naturaletea cu care pozezi! Fain printul salopetei, eu la lungime m-as fi incurcat nitel, nu pot sa port atat de lung. Iti vine minunat!
    mie din totdeauna mi-au placut dulciurile si din totdeauna nu am putut sa mananc mult cantitativa. Eu nu sunt persoana care sa poata manca o ciocolata intreaga si apoi sa mai pofteasca la altceva, o singura data in viata am mancat o ciocolata intreaga, avea foarte multe alune de padure... poate de aceea.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc tare mult Miha, esti o draguta, ca de obicei! Sa stii ca era ca si lungime, la limita tocului, nu calcam pe ea! In plus faptul ca mergeam doar pe alei foarte curate si spalate de nenumarate ori pe zi, nu ma stresa absolut deloc.
      As vrea si eu sa mananc mai putine dulciuri si incerc din greu sa ma abtin! Alunele de padure sunt clar un factor determinant cand cumpar o ciocolata!
      Te pup si eu cu drag!

      Ștergere
  2. Imi plac foarte mult tinutele! Mami a avut grija sa aleaga o rochita foarte frumoasa si pentru aceasta scumpa domnisoara! Sunteti foarte frumoase si foarte dulci, motiv pentru care, va pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere