Inapoi in anii 60...


La asta ma duce cu gandul rochita pe care o veti vedea in aceasta postare. De aceea am si cumparat-o de altfel, mi-a transmis mult din atmosfera de atunci...linie clasica, taieturi drepte, simple, culori tari, puternice, grafisme...
Am purtat-o la mare, dar putea fi purtata oriunde, e simpla, lejera, usoara ca si material dar si usor de integrat in viata de zi cu zi.










Mojito, my love! Am descoperit brandul acesta la Balaton, in Ungaria, anul trecut si m-am bucurat sa-l regasesc si la noi la mare. Nu atat cele alcolice imi placeau, ci cel destinat copiilor, care avea si suc de mere in compozitie. Din acela bea si Beatrice, evident!






Am purtat:
-rochie: - Roxy
-papuci: - Ovye
-geanta: - Aldo via Asos

Vacanta asta nu am facut lucrurile pe care imi placea sa le fac in perioada in care nu o aveam pe Beatrice. In acea vreme bateam toate muzeele intalnite in cale, de il lasam lat pe sotul meu, care la Louvre spre exemplu, a capitulat si ma astepta pe bancutele de la intrarea in sali. Vara asta a fost linistita, cu plaja sub umbrela, balaceala cat cuprinde, iar seara era destinata parcurilor de distractie, respectiv plimbarii cu poneiul...A fost altfel, chiar mai minunat...

KISSES!


CONVERSATION

8 comentarii:

  1. Daa, ai perfecta dreptate! Rochita asta atat de frumoasa cuprinde toata poezia acelor ani! Cat de rau imi pare ca mama nu a pastrat nici macar una dintre rochiile de acest gen pe care le avea!

    Enjoy your Mojito, girls! You look wonderful! :)
    Multi pupici!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Cred ca fetele noastre au o pasiune comuna. Nici Dia nu rateaza o plimbare pe ponei! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca eu am nenorocit singura toate rochiile mamei pe la 9-10 ani cand ma apucase pasiunea pentru croitorie si le tot transformam in fuste. Ma bucur daca iti place, e o rochie care mie mi-a placut mult atunci cand am cumparat-o si am si purtat-o foarte mult, exact asa cum fac cu toate hainele care imi plac.
      Multumim pentru toate complimentele si voi la fel draga mea!
      Ce regret si eu ca atunci cand eram mica nu m-am plimbat pe ponei niciodata. Recupereaza Beatrice acum, intr-adevar ii plac teribil.
      Pupicei drga mea!

      Ștergere
  2. De ce nu zambesti niciodata ? Ma refer cu toti dintii , nici intr-o poza nu ai zambit asa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu ce sa-ti raspund la aceasta intrebare...Ma suspectezi ca nu am dinti sau ca ar fi cariati?! Asa sunt eu, asa am fost intotdeauna si nu ma voi schimba de la 38 de ani inainte. Sunt poate o fire mai melancolica , nu una extrem de extrovertita, so...

      Ștergere
    2. Nu te suspectez de absolut nimic,esti o fata frumoasa si trebuie sa zambesti, atata tot :) a fost o mica remarca

      Ștergere
  3. Fiecare perioada cu frumusetea sa si aici includ si experienta personala nu doar anii pe care nu i-am trait dar din care pastrez si acum materiale, haine incarcate cu povesti.
    Cochete amandoua in rochii cu imprimeuri vesele, pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumim Miha, esti o draguta! Au un farmec aparte lucrurile pe care reusim sa le descoperim prin dulapuri, uitate ani si ani pe acolo. De multe ori scotoceam prin hainele mamei cand eram mica!
      Te pup, cu drag Miha!

      Ștergere
  4. Foarte frumoasa si iti vine foarte bine! <3
    Fiecare moda are frumusetea ei :) Sunteti doua draalase :-*

    RăspundețiȘtergere