Red Lips...Dress!


Nu am crezut ca voi purta acest imprimeu vreodata si iata-ma purtand buze pe o rochie! Au fost ani de zile in care mi s-a parut un imprimeu ciudat, ca sa fiu draguta si sa nu-i spun altfel, iar faptul ca acum il port ma face sa ma gandesc la celebrul "niciodata sa nu spui niciodata". Noi ne schimbam, gusturile se schimba si ele, deci, astazi vedeta este o rochie Fornarina. Sa fie de vina matasea naturala, care cade intr-un anume fel, culorile nu foarte tipatoare, astfel incat imprimeul sa nu para vulgar si sa fie usor temperat?!

Nu ma pot decide, cert e ca aceasta rochie si-a gasit un loc de cinste in dulapul meu. Nude-ul cuminte al rochiei face casa buna cu imprimeul usor atipic pentru gustul meu, iar ansamblul este usor indulcit de volanele din zona umerilor....






























Am purtat:
-rochie: - Fornarina
-sandale: - IL Passo
-geanta: - Musette

Sa stiti ca discrepanta dintre sandale si rochie nu este asa de mare cum pare in poze, din nu stiu ce motiv, sandalele( poate fiind de lac) au iesit o idee prea aprinse la culoare!

Asa cum vedeti si voi, nu ne dam dusi din parcurile de distractie  nici la lasarea noptii, mai aveam putin si ne inchideau in parc. Aici suntem in Oraselul Copiilor din Bucuresti!

Voi cum sunteti, mai conservatoare sau va lasati usor prada noutatilor ? Va reinventati constant sau ramaneti stabile pe o linie sigura si confortabila? Ati purta un astfel de imprimeu?

CONVERSATION

11 comentarii:

  1. Ce rochita simpatica :). Cred ca este foarte placuta la atingere. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Olivia, adevarul e ca materialul a contat enorm atunci cand am cumparat-o. Pupici draga mea.

      Ștergere
  2. Imi place foarte mult tinuta! Rochita aceasta din matase naturala, e fina, delicata si se aseaza foarte frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Aurelia, ma bucur daca iti place! Materialul este extraordinar, de asta poti fi sigura si eu iubesc cum se aseaza.

      Ștergere
  3. Frumoasa rochia,nu mi-am dat seama ce imprimeu are pana n-am citit :) nu stiu daca as purta o astfel de rochie dar vorba ta niciodata sa nu spui niciodata ;)
    Pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cred ca nu se vede foarte bine imprimeul, nu am poze foarte de aproape! Ce sa-ti spun, asa am zis si eu de multe ori, si uita=te acum...cuvintele sunt de prisos, cand imi cade cu tronc ceva! Pupici.

      Ștergere
    2. ... Si ce frumoase sunt sandalutele...

      Ștergere
  4. Esti minunata.. ai o blandete frumoasa in ochi... si un suflet pe masura!
    Pupici..

    RăspundețiȘtergere