Spania, o pagina in jurnalul fashion!


Cred ca toata lumea e de acord ca in Spania a luat un avant extraordinar fenomenul fashion. Daca ne gandim la grupul Inditex, nu mai trebuie sa specific nimic mai mult...sau poate va ganditi la Agatha Ruiz de la Prada...

Eu in schimb am alta propunere: Rosalita Mc Gee, un alt brand spaniol, pe care eu l-am descoperit pe Fashion Days. Rochita de fata e cumparata de pe site si ma poarta in lumea copilariei prin croiala speciala, asocierea de culori si volanele atasate...Poate pare copilaroasa, dar mie imi place stilul diferit...care ma duce cu gandul la portul popular...

Sa va prezint si rochia...




A fost o seara in care ne-am distrat foarte tare, am urcat alaturi de Beatrice pe cal, sub privirile uimite ale altor parinti, dar era permis de catre proprietari, in sensul ca acei cai puteau suporta si greutatea unui adult!












































Rochia are o serie de broderii si dantelute aplicate, combinatii de culori care o inveselesc, desi culoarea de baza este un verde sobru!

Am purtat:
-rochie: - Rosalita Mc Gee via Fashion Days
-sandale: - Il Passo
-colier: - Love Soni via Fashion Days

Ce spuneti, m-as incadra in peisajul spaniol (la tara evident...) sau ba?!

KISSES!





CONVERSATION

10 comentarii:

  1. Rochita ta chiar are un aer Mexican, dar si tu Camelia ca ten si trasaturi ale fetei. Ce distractie pe capul vostru, amintiri pretioase!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sa stii ca amintiri pretioase. Timpul petrecut in familie este tot ce imi doresc, mai ales ca suntem atat de aglomerati de nu ne vedem decat seara din pacate. Macar vacantele sa fie speciale! Multumesc Miha pentru tot, esti o scumpa. Pupici

      Ștergere
  2. E frumoasa tare rochita! Noi, racoaicele, cu un spirit ludic atat de dezvoltat, femei-copil cand ne alintam :), ne bucuram sa adoptam haine ce se incadreaza acestui stil vestimentar!
    Tu, frumoasa cum esti si cu piele creolina, ai cam frange inimi de spanioli si alte natii latine sau latino-americane!
    O relaxare pozele! Atat cele din carusel, cat si cele surprinse in alte cadre! Zidul/peretele acela pare desprins din poveste, aceeasi poveste cu cea pe care o transmiti tu!

    Pup, draga mea Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult draga mea Ilda, tu esti o bomboana de fata, mereu gasesti cele mai bune cuvinte pentru oricine sau orice situatie! Prea multe aprecieri pentru mine, sunt atat de normala cum sunt toate celelalte fete, nici prea-prea, nici foarte-foarte!
      Zidul era delimitarea terasei unui restaurant mexican, asa ca da, parea din aceeasi poveste cu rochia mea!
      Te pup, cu drag!

      Ștergere
    2. Precizare: pentru oricine merita!!! ;)
      Puuup!

      Ștergere
    3. Ma simt onorata in acest caz! Kisses!

      Ștergere