Vara in verde!


Cu toate ca ma declar sus si tare fan baby-pink, rose-fanee, roz-bmbon, ciclamen, sau ce nuante de roz mai vreti voi, constat, si asta se vede si in fotografiile mele, ca am muuulte rochii pe nuante de verde! Nici postarea de astazi nu este diferita si veti vedea o rochita cumparata de pe Fashion Days cu ceva timp in urma, dar pe care am luat-o cu o marime mai mare decat mi-ar fi trebuit, adica 38. Ar trebui purtata simpla, fara curea, dar imi vine larguta si fara forma , asa incat am apelat la putin ajutor. Cred ca ar fi fost mult mai bine integrata in peisaj o curea cafenie, dar pentru ca nu am si nici nu am gasit atunci cand am cautat, am folosit-o pe cea neagra. Ar fi ideal sa ne cumparam intotdeauna cand gasim ceva care ne place, fara sa fie neaparat nevoie, dar ma rog, bugetul nu e intotdeauna de acord cu gandurile mele generoase!

Acestea fiind spuse, va prezint o rochita foarte feminina, cu multe "intorsaturi de situatie", imprimeuri variate alaturate cu succes, paiete in zona bustului, nu stiu daca se observa prea bine acest detaliu, chiar fermoare la buzunare.



















Rochia mea este o rochie Rosalita Mc Gee, un brand spaniol cu un stil aparte, usor copilaresc, cu desene naive, dar care mie imi place tare mult.




Dar nu doar eu port verde si Beatrice poarta o rochita de poveste, de la Next.


Asa cum spuneam, am purtat:
-rochie: - Rosalita Mc Gee via Fashion Days
-sandale: - Stefanel

Voi ce ati purtat vara asta, ati facut vreo pasiune mistuitoare pentru o anumita culoare? Imi amintesc cum era acum cativa ani, cand eram in facultate si se purta lila, toata lumea era in mov, se purta rosu, rosu era tot orasul...Din fericire s-a trecut zic eu, la o alta etapa si in Romania in ceea ce priveste "ce se poarta".

KISSES!


CONVERSATION

6 comentarii:

  1. sunt superbe pozele dar si costumatiile culoare verde este indeala pentru aceasta toamna

    RăspundețiȘtergere
  2. Tiiii, mami, nu iti pot ascunde ca m-a impresionat Beatrice cu delicatetea si gratia sa! :)
    Superbe sunteti! Iar rochiile, cum bine spui, fiecare cu povestea ei...
    Cred ca in vara ce a trecut am facut o pasiune pentru oranj!

    Pupicei mii, draga mea Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc draga Ilda, esti o draguta! Hmmm, oranj imi place si mie tare mult! Te pup!

      Ștergere