White Dress...


Rochia din postarea de astazi este ...alba, la fel ca zapada de afara!

Trebuie sa va fac o confidenta...eu nu am pretentia, mai bine zis nu ma astept ca ceea ce vedeti aici, pe blog, sa fie un model pentru voi...daca eu sunt intr-un fel, sau port anumite lucruri nu inseamna ca voi, cele care ma cititi, trebuie sa va doriti aceleasi lucruri, tinute, etc...Departe de mine gandul asta...Cand am pornit acest blog, l-am pornit pentru ca aveam multe lucruri de spus, ma pasiona subiectul si am simtit ca e momentul...La mine intotdeauna lucrurile au venit la momentul potrivit, nu le-am putut grabi niciodata...

De aceea, faptul ca vedeti rochii de vara in plina iarna deja, sper sa nu va deranjeze, acesta e un fel de jurnal al meu, pe care il impart cu voi, fara ideea de a fi in super - mega - trend! La fel si partea de beauty, scriu efectiv doar despre ceea ce ma pasioneaza, fara ganduri de a influenta pe cineva sa cumpere ceva...Daca va place si va intereseaza bine, daca nu, iarasi bine, fiecare stie sa selecteze ceea ce e important pentru el.

Acestea fiind spuse, rochia de astazi incheie seria postarilor de la marea noastra. Mai aveam teoretic vreo cinci tinute din Turcia, dar nu sunt de gasit, cine stie pe ce card zac...mi-ar parea rau sa nu le gasesc, dar...




















Valul care se vede in spate este cel care a incheiat pe moment sedinta mea foto intrucat am fost udata din cap pana in picioare..






Dar ce spuneti de frumusete de zmeu?!














Am purtat:
-rochie: - Mango
-papuci: - via MiniPrix

Acum va intreb si pe voi...Cand intrati pe un blog, cautati inspiratie, sau pur si simplu vreti sa va deconectati un pic?

Eu trebuie sa recunosc, citesc multe bloguri ca pe o revista gen Story, curioasa sa vad ce se mai intampla cu persoana care scrie...Daca reusesc sa mai aflu si noutati, atunci blogul respectiv are un mare plus...Dar altfel, stilul meu vestimentar, preferintele in materie de beauty sunt destul de bine conturate, stiu cu exactitate ce vreau, greu ma scoti din ale mele!

KISSES!




CONVERSATION

20 comentarii:

  1. Of ,vreau vara.
    Eu citesc multe bloguri pentru ca imi place , imi place sa ma deconectez,sa citesc povesti,eu asa iau articolele,ca niste povesti. La tine imi plac tinutele si pozele.Eu cred ca aproape orice post ne inspira, poate fara sa ne dam seama.
    O saptamana faina sa ai!
    http://milionlineblog.wordpress.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru apreciere draga Vio. Esti o draguta! Asa este, putem gasi inspiratia pe multe bloguri! Te pup!

      Ștergere
  2. Citesc bloguri pentru deconectare, am cateva chestii pe care le caut, gen pont-uri, haul-uri si trebuie sa-mi placa de persoana care scrie. :) Ori ca si stil vestimentar/ gusturi, ori pentru "condei".Mi-ai facut dor de vara cu pozele! Te pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  3. cand ma uit la pozele tale...imi este dor de mare ..asta mi-a trecut prima data prin cap :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Rochita ta e tare, tare simpatica.
    Mi s-a facut dor de mare...de soare...de caldura....
    Imi place sa citesc bloguri atat pentru nouati cat si pentru divertisment, deconectare...:)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu citesc și pentru deconectare, dar și pentru inspirație. Nici eu nu mă abat decât rar de la stilul vestimentar propriu, dar uneori găsesc inspirație în postările altor femei. Citesc și bloguri deținute de bărbați, bloguri culinare și de călătorii, să zicem că cele de beauty& fashion ocupă cam 50% din paginile pe care ajung.
    Foarte tare faza cu valul :D!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite eu nu citesc bloguri detinute de barbati. Nu ma intereseaza chiar deloc ce ar putea spune, haha!Te pup, draga mea Aurora!

      Ștergere
  6. Caut si una si alta, nu consider timp pierdut.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  7. Si una si alta dar depinde si de blog. La tine intru in primul rand pentru ca te cunosc si imi esti draga :*

    RăspundețiȘtergere
  8. Va inteleg perfect! Blogul este un spatiu unde omul se simte liber, unde poate sa scrie ce vrea, cand vrea si ce simte.
    Eu citesc anumite bloguri pentru informatii, pareri personale despre diverse subiecte, trairi, sentimente, povesti, orice e trecut prin filtrul ratiunii unui om.

    RăspundețiȘtergere
  9. Rochita e foarte draguta,cred ca e un material placut la atingere <3 De cate ori vad poze cu marea si o persoana langa parca vad o sirena iesita din apa,de ex. aici parca tu esti sirena :)
    Urmaresc multe bloguri,sunt curioasa sa stiu cate ceva despre fiecare in parte....mici amanunte,ma bucur ca sunt bine si fericiti.De fiecare persoana din spatele blogului ma leaga cate ceva,chiar daca doar virtual si sunt curioasa sa aflu cat mai multe.Daca nu simt ceva nu mai citesc acel blog.........Imi pare rau ca de multe ori nu sunt prea prezenta sau chiar daca citesc nu las comentarii :( Denys ,nepotelul meu,nu ma prea lasa la calculator,vrea numai el la povesti
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inteleg cum e treaba cu copii, doar si eu am copil. Dar tu esti prezenta mereu intr-o forma sau alta! Te pup, Lucica!

      Ștergere