Cel mai spectaculos Fashion Show Atipic doar la Sun Plaza!

Sâmbătă, 17 octombrie, începând cu ora 18:00, Sun Plaza Shopping Center a organizat un fashion show atipic.

Brand-uri cu tradiÈ›ie în România, dar È™i în întreaga lume, precum Ataellier, Benvenuti, BSB, C&A, Colin’s, Columbia Sports Wear, Deichmann, Desigual, Decimas, Hervis, saloanele Geta Voinea, Sephora, Meli Melo, Mizar, Neofashion, Office Shoes, Optiblue, Parfois, Poema, V Generation by Vans È™i Yves Rocher, au fost  reunite de Sun Plaza intr-o prezentare de moda inedita, in care noile colectii de toamna-iarna au defilat intr-un show de exceptie cu skateri, rolleri ÅŸi bikeri O cafea la Second Cup a asezonat pleiada brand-urilor cu aromă de octombrie.




Pentru prima data in Romania, fashion show-ul a fost transmis live pe www.sun-plaza.rocks si pe www.eva.ro.
Fetele de la trupa Amadeus au animat atmosfera cu un concert de senzaţie iar alături de manechinele inedite vedetele Geanina Ilieş, Anca Serea şi Dana Săvuică s-au distrat copios. Gazda evenimentului a fost Diana Munteanu.




Evenimentul organizat de catre Sun Plaza Shopping Center a marcat lansarea colecÅ£iilor toamnă – iarnă 2015 ÅŸi face parte dintr-o serie de activităţi special destinate celor pasionaÅ£i de modă, shopping de senzaÅ£ie ÅŸi distracÅ£ie, un eveniment creat de Sun Plaza pentru cei care È™tiu că stilul personal este liber în diversitatea urbană.

A fost un show minunat, spectaculos, la care mi-a facut mare placere sa pot participa!

Voi ati ajuns sambata la Sun Plaza la Fashion Show Atipic?

Va astept cu drag comentariile!

KISSES!


CONVERSATION

2 comentarii: