D'Alexandru sau cei mai rafinati pantofi barbatesti!

Trebuie sa va spun ca desi nu am participat personal la acest eveniment, am decis sa vi-l prezint si voua! De ce? Ei bine, am vazut cateva imagini cu cei mai interesanti pantofi pentru barbati!!! M-au fascinat, recunosc deschis!




Cel mai in voga brand romanesc de pantofi barbatesti made-to-measure, d'Alexandru, s-a lansat miercuri 7 octombrie 2015, in cadrul unui cocktail party organizat la Palatul Noblesse. Eleganta, fast, pretiozitate, stralucire si nevoia intrinseca a fiecarui gentleman modern de a-si exprima personalitatea unica, simtul estetic si valorile care ii amprenteaza atat arealul profesional, cat si spatiul intim, reprezinta elementele care definesc brandul d'Alexandru si care il transforma intr-un reper al luxului discret si asumat.

25 dintre modelele de pantofi barbatesti made-to-measure ce alcatuiesc linia d'Alexandru au fost dezvaluite oaspetilor intr-o maniera aparte, ce a evidentiat legatura indisolubila intre arta manufacturii, arta vizuala si arta floristica: celor 3 sevalete incadrate de rame in stil baroc, decorate cu flori atent selectate de Floria.ro si Floria in Strada, li s-au alaturat piese de design special gandite pentru expunerea pantofilor creati de artizanii brandului d'Alexandru.




Dincolo de piese functionale, d'Alexandru a creat obiecte de arta purtabile, recunoscute fara prea mult efort de cunoscatori si de cei care pretuiesc manufactura de incaltaminte artizanala. Modelele de pantofi made-to-measure d'Alexandru au fost gandite si perfectionate in atelierul din Bucuresti timp de cativa ani, fiind supuse unor numeroase teste ce au avut in vedere gradul de confort resimtit in momentul purtarii, mentinerea formei si comportamentul pielii naturale utilizate. Pielea din care sunt realizati pantofii Oxford si Derby este de vitel francez, o rasa aparte, crescuta special pentru productia de incaltaminte de lux, in areale controlate astfel incat sa poata fi atinsa perfectiunea naturala, fiind tabacita ulterior in renumite centre din Italia, tara de provenienta a tuturor componentelor ce alcatuiesc pantofii barbatesti d'Alexandru.

Alura extrem de eleganta a pantofilor este subliniata de juxtapunerile unor materiale exclusiviste (lacuri naturale si piei de ponei, de sarpe sau de iguana) si de asocierile cromatice subtile incadrate intr-un registru neutru, extrem de permisiv din punct de vedere al integrarii in garderoba (negru, antracit, tonuri de brun si maro cald, camel, beige si burgund). Fiecare pereche de pantofii made-to-measure d'Alexandru se remarca printr-un confort absolut si prin nenumaratele posibilitati de personalizare: de la adaptarea la masurile unice ale clientilor, pana la alegerea tipurilor de piele si culorilor acestora.




Pantofii made-to-measure d'Alexandru sunt realizati in totalitate manual, fiecare etapa presupunand rabdare si stapanirea perfecta a unor tehnici de lucru ce confera artizanatului statutul de arta. Pasii sunt realizati perfect, fara presiunea timpului, la manufacturarea unei perechi de pantofi lucrand o echipa de opt operatori, aproximativ 40 de ore. In procesul de productie intra aproximativ 200 de operatii, iar executia unei comenzi dureaza minim 20 de zile din momentul stabilirii detaliilor de design si luarii masuratorilor.

Ce spuneti? Ati apela la o pereche de pantofi made-to-measure pentru un eveniment special din viata partenerului vostru? Eu recunosc inca o data, daca mai trebuia, ca sunt cei mai frumosi pantofi pe care i-am vazut in ultima vreme. Si sunt convinsa ca in realitate sunt si mai si!

Va astept cu drag parerile!


KISSES!


CONVERSATION

2 comentarii: