First Instinct for Women by Abercrombie & Fitch First Instinct for Women by Abercrombie & FitchScriu cu drag despre parfumuri, si desi cred ca am in colectie undeva spre 100 ( sper sa nu spun prostii, nu le-am numarat dar sunt muuulte), gasesc de multe ori arome care stiu din start ca mi se potrivesc si ca sunt altfel decat ceea ce am deja! Tresalt de fiecare data cand am in mana o sticla deosebita, o tin in podul palmei, parca pentru a mi se imprima acolo forma unica ce contine lichidul pretios! Se poate chema dependenta? Hmmm, nu stiu ce sa zic...
De fapt voiam sa va povestesc despre o lansare extrem de frumoasa, cea a noului parfum Abercrombie & Fitch - ‘First Instinct' for Women.


 First Instinct for Women by Abercrombie & Fitch


In urma aromei masculine lansata in 2016, Abercrombie & Fitch are placerea sa anunte lansarea ‘First Instinct’ for Women in colaborare cu InterParfums. 

Conceptul


 First Instinct for Women by Abercrombie & Fitch


‘First Instinct' for Women este ispirat de acel prim moment de atractie, cand universurile a doi oameni se ciocnesc si apare o scanteie. Este interpretarea aromata a dragostei la prima vedere si conexiunea primara. Acel moment care nu poate fi exprimat in cuvinte si care nu poate fi anticipat. 

Femeia First Instinct for Women by Abercrombie & Fitch


La fel ca femeia Abercrombie & Fitch, ea este cu adevarat unica, deosebita de oricare alta in autenticitatea ei, frumoasa  in mod natural. Isi urmeaza instinctele cu stilul sau innascut, sarm si feminitate. 

Ambalajul


 First Instinct for Women by Abercrombie & Fitch


Dezvoltat de Fabrice Legros (Studio Pi), design-ul este “bazat pe constructia rectangulara, dar cu rotunjimi care confera feminitatea.” Suprafata unduitoare a sticlei transparente este o invitatie senzuala, in timp ce capacul roz deschis metalizat si placa metalica transmit mostenirea necontestata Abercrombie & Fitch

Nectarul


 First Instinct for Women by Abercrombie & Fitch


“Simt ca  First Instinct for Women este in acelasi timp jucaus, feminin si ademenitor”, spune maestrul parfumier Laurent le Guernec (IFF). “ Cu o deschidere senzuala, o dezvoltare spumoasa si un traseu irezistibil seducator, dar fara efort, aceasta formula a fost conceputa pentru a asigura captivarea.” 

Familia Olfactiva:  Floriental 


 First Instinct for Women by Abercrombie & Fitch


‘First Instinct’ for Women - ademenitor si senzual, pentru femeia care isi urmeaza primul instinct.

Top: florile de Magnolie sarutate de soare imperecheate cu Coaja de Grapefruit trezesc simturile, in timp ce Fructul Pasiunii aduce o luminozitate inrouata dulce. O deschidere pe cat de sofisticata, pe atat de jucausa.   First Instinct for Women by Abercrombie & FitchMijloc: Floarea de Portocal Salbatic duce floralitatea lucitoare in timp ce Orhideea Fluture impletita cu exoticul Nufar, rotunjesc inima aromei. Feminitatea devine senzuala si captivanta. First Instinct for Women by Abercrombie & FitchBaza: Ambra Calda este inflacarata prin amestecul contrastant dintre Cremoasele Tonka si Moscul dependent care aduc traseul ademenitor si seducator fara efort.  

Ma declar captivata de lichidul roz, care si-a facut loc din prima pe masuta mea de toaleta! Nici nu se putea altfel si imi veti da dreptate cand il veti mirosi! Il gasiti in  exclusivitate la Douglas. 

Iar eu va astept ca de fiecare data, cu impresii!

KISSES!
CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu