Plaja Sensiblu - locatia perfecta pentru vacanta ta!


Plaja Sensiblu


Trebuie sa recunosc ca sunt pretentioasa si nu imi place sa imi pierd timpul cu lucruri inutile si cu locuri anoste! Pana la urma cred ca toti ne dorim sa ne petrecem putinul timp liber in cel mai frumos si atragator cadru de care dispunem la un moment dat, iar eu vreau sa va fac o propunere pur si simplu de nerefuzat!

Eu am fost, am vazut si pot sa va recomand fara cea mai mica strangere de inima! Totul este la superlativ!


Plaja Sensiblu


Vreți cât mai multe amintiri vesele de neuitat? Echipa Sensiblu, vrea să ofere distracție, zâmbete, bronz în siguranță, relaxare și experiențe fabuloase. Pentru a vă bucura în siguranță de toate momentele plăcute, Sensiblu vă așteaptă cu sfaturi sănătoase și multe surprize pe cea mai nouă plajă dedicată vacanțelor memorabile.


Plaja Sensiblu


Localizată în Mamaia, în apropierea Cazinoului și a farmaciei Sensiblu, plaja Sensiblu este destinată distracției pentru turiștii de toate vârstele. Deoarece soarele este omniprezent, distracția pe plajă va fi completată de un specialist Sensiblu, care se va afla în permanență acolo. Acesta va ajuta turiștii în identificarea produselor potrivite și va oferi cele mai bune sfaturi în materie de protecție solară sau orice afecțiune de sezon, pentru obținerea bronzului mult dorit.


Plaja Sensiblu


Plaja Sensiblu


Plaja Sensiblu


Plaja Sensiblu


Cu o capacitate de 400 locuri/șezlonguri, plaja Sensiblu are și o mulțime de surprize care așteaptă să fie descoperite. Fie că sunteți dornici de distracție, fie că sunteți în căutare de activități relaxante alături de familie, sunteti asteptati cu surprize: cursuri de yoga/pilates, terenuri de volei și fotbal, loc special pentru copii (amenajat cu zmeie, jucării pentru nisip, tobogan gonflabil).


Plaja Sensiblu


Și pentru ca distracția să fie completă, veți putea imortaliza momentele din vacanță printr-un GIF. Pe o podea gonflabilă, în permanență udă, veți putea să plonjați pe podea, alunecând dintr-o parte în alta. La sfârșit, va fi amplasat gif-makerul, ce va surprinde toate râsetele și veți primi pe telefon poza astfel încât să o încărcați pe social media.


Plaja Sensiblu


Și toate acestea pentru a vă bucura de soare în siguranță!

V-ati  convins? Sa stiti ca sunteti asteptati cu mult drag!

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu