POP Bluebell by Stella McCartney


POP Bluebell by Stella McCartney


Zilele trecute am avut nasii in vizita. Totul a fostminunat, doar ca au dat cu privirea de muuuultele mele parfumuri si de aici a urmat intrebarea absolut fireasca pentru oricine: " Tu ajungi vreodata sa le folosesti pe toate?" Recunosc, s-a cam pus praful pe unele, dar evident pana la urma le folosesc pe toate, pentru ca va spun un secret, parfumul este o prelungire a existentei mele.

Si nu stiu cum sunteti voi, dar eu in momentul in care aflu ca se lanseaza un nou parfum, ma apuca un freamat si o neliniste...trebuie sa il miros! Dar daca imi place ce ma fac????? Ar fi al NN-lea parfum, sa il iau sau sa nu? Si ce credeti, invinge ratiunea sau dorinta? Hai sa vedem cine pe ce pariaza!


POP Bluebell by Stella McCartney


Vorba lunga saracia omului, cand de fapt eu voiam doar sa va spun noutatea! Sa va anunt o noua si parfumata lansare!

Dupa succesul pe care l-a inregistrat anul trecut cu linia POP, Stella McCartney aduce in prim plan o noua lansare POP Bluebell.


POP Bluebell by Stella McCartney


Aroma delicata dar distinctiva, cu note unice de clopotei englezesti, aduce colectiei profunzime si personalitate. Femeile POP au acum o incredere crescuta pentru a fi libere si a exprima autenticitatea si individualitatea!


POP Bluebell by Stella McCartney


Recunosc ca abia astept sa il testez, sunt super curioasa., mai ales ca are in compozitie si aroma de tuberoza, pe care o iubesc maxiiiiim! Parfumul se va gasi in exclusivitate in Marionnaud!

Ce spuneti, va tenteaza sa il incercati? Ne intalnim la Marionnaud!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu