Noul Persil 360° Complete Clean, soluția completă pentru rezultate perfecte!


Persil

Deseori sunt intrebata cum am timp sa le fac pe toate...Pentru ca din afara cam asa se vede, ca le fac pe toate!!!! Dar eu recunosc intotdeauna ca nu prea este chiar aceasta situatia  si pentru ca am un program mai mult decat incarcat apelez la ajutorul....celor mai bune produse pe care le pot folosi!


Să găsești și mai ales să menții echilibrul între profesie, familie și prieteni poate fi uneori foarte dificil și provocator. Femeile moderne sunt întotdeauna dornice să găsească soluții care să le ajute să mențină această balanță cât mai echilibrată și tocmai de aceea obiceiurile de consum ale acestora includ produse și servicii de cea mai bună calitate, eficiente și de încredere. Persil este soluția completă pentru rezultate perfecte când vine vorba de haine curate și parfumate, fiind partenerul ideal pentru familiile moderne ce au nevoie de rezultate extraordinare cu eforturi minime.

Noua formulă Persil le oferă consumatorilor beneficii multiple, orientându-se către cele mai importante atuuri pe care ar trebui sa le aibă un detergent modern:

Putere mare de îndepărtare a petelor

Noua gamă Persil 360° Complete Clean cuprinde cel mai bun detergent lichid pentru îndepărtarea petelor** cu un mixt de enzime și un nou polimer care îndepărtează cu ușurință petele, cu fiecare spălare.

Strălucire

O combinație inovatoare între inhibatorul de transfer al culorilor și înălbitorul optic din formula Persil are ca rezultat o imbunătățire a efectului de strălucire a hainelor.

Prospețime de lungă durată 

Noul Persil conține o nouă notă de parfum,  ce are la bază o tehnologie îmbunătățită și revoluționară.

Bazându-se pe tehnologia apreciată de zeci de ani de consumatori, Persil 360° Complete Clean oferă soluția completă pentru rezultate perfecte. Astfel, noul Persil rămâne un partener de încredere pentru consumatorii moderni care sunt în căutare de soluții inovatoare, care să îi ajute să câștige mai mult timp pentru ei și familiile lor.

Asadar, iata, am impartasit cu voi unul din secretele mele. M-as bucura sa imi spuneti si voi cate un secret care va ajuta sa va faceti viata mai usoara zi de zi! Ahhh, si ce detergent pentru rufe folositi?

Va astept cu drag raspunsurile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu