Ce creme folosesc in ultima perioada!

 

creme-august-notino.ro

Pentru ca foarte multe dintre voi m-ati intrebat ce creme mai folosesc eu pe timpul asta calduros, m-am hotarat sa va arat aici si sa va spun si cateva cuvinte despre ele!

Se pare ca aceasta vara se va prelungi cu brio si in septermbrie datorita valului de aer cald si canicula va continua, asadar ne vom bucura in continuare de soare cu toate beneficiile lui. 

Pe de alta parte sunt multe dezavantaje pentru piele, iar unul dintre cele mai mari la ora actuala este purtatul mastii. Port masca mai multe ore pe zi, cel putin 6 ore daca nu mai mult pentru ca la cabinet nu se poate altfel. Iar datorita transpiratiei ma confruntcu aparitia a numeroase comedoane si puncte negre. Si nu sunt singura, pentru ca multe dintre voi imi spuneti acelasi lucru!

Asa ca o sa va povestesc putin despre produsele pe care le fosesc eu acum!

Caldura asta ma face sa dorm rau si de multe ori ma trezesc cu cearcane, asa ca dimineata am inceput sa folosesc o crema destinata acestei probleme.

Blue Therapy de la Biotherm, nu este primul produs de la acest brand pe care il folosesc. Si pentru ca am avut rezultate bune, am zis sa mai incerc si alt tip. 

Daaar, acesta este cu adevarat un produs inovativ si vedeti mai jos ce aplicator inedit are! Acesta a fost creat special pentru zona ochilor , daaaar, surpriza si pentru gene. Acest serum se poate aplica asadar si pe gene si credeti-ma pe cuvant ca este cel mai bland serum cu aceasta zona delicata pe care l-am intalnit in ultima perioada! Sincer va spun ca ma felicit ca l-am cumparat!

In capat are si o bila metalica cu care se poate intinde sub zona ochilor serumul si totul este o adevarat placere, un ritual de beauty in toata regula!


aplicator-biotherm-notino.ro

In plus, acest minunat serum contine si o substanta activa omologata de Biotherm care se numeste Life Plankton. Se lauda ca ridica pielea cu trei grade dintr-o singura aplicare, nu stiu sa va spun daca chiar face asta, dar este cu siguranta un produs minunat care patrunde instant in piele si nu lasa zona lipicioasa. Pielea are un efect tonifiat si mai ferm, ceea ce de fapt conteaza enorm, iar daca mai lupta si cu ridurile ma bucur din suflet caci nu vreau sa le las sa se instaleze prea curand.

Ma felicit asadar ca l-am achizitionat si trebuie sa ii dati si voi o sansa, va va placea cu siguranta!


biotherm-notino.ro

Zona ochilor fiind aranjata, pentru restul fetei folosesc minunatia asta de la Filorga! Este crema perfecta pentru anotimpul cald pentru ca are si efect de matifiere! Pori dilatati? Nici mie nu imi plac, desi ii am, si profit de faptul ca exista si solutii cum este aceasta crema. Se observa clar diferenta atunci cand o folosesc si ce imi place foarte tare este ca matifiaza foarte bine tenul si acest aspect se mentine cel putin 5 ore. Mie mi se pare rezonabil in perioada calda, cand pari ca te topesti pur si simplu. Si nu doar matifiaza, ci contine si acid hialuronic care ajuta la mentinerea hidratarii timp indelungat, umple ridurile cauzate de deshidratare si da un aspect radiant tenului. 


Are asadar toate calitatile pe care le caut eu la o crema si da, presimt ca vom fi prietene muuuult timp de acum incolo!


filorga-notino.ro


Ultimul produs despre care vreau sa va vorbesc este aceasta crema de la Ducray- Keracnyl. Este o crema care poate fi aplicata atat ziua cat si noaptea si se adreseaza tenului cu probleme. Eu recunosc ca nu o aplic pe toata suprafata tenului ci doar punctual, acolo unde observ ca se formeaza un comedon. Si daca acesta este inflamat, de asemenea aplic din abundenta seara si las asa sa actioneze. In timpul zilei aplic mai putin si masez usor pana patrunde in tegument. Puteti sta fara grija, poate fi aplicata peste crema obsinuita si nu lasa nici cea mai mica urma. 


ducray-notino.ro

Cu un arsenal de produse bune, parca si caldura este mult mai suportabila si pielea este bine ingrijita. Cam acestea sunt secretele mele din aceasta vara, si am tinut sa le impartasesc si cu voi. 


Daca si voi aveti produse minunate care v-au placut, va astept cu mare drag parerile!


KISSES!


#notinoromania

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu