Noutati Londa Professional – Samponul si Balsam LightPlex Bond Retention

 

londa 1

Culoarea inseamna arta, inseamna pasiune. Un par vopsit de un profesionist in colorare este un par stralucitor, un par sanatos, un par care seduce si atrage.


Indiferent de culoarea pentru care optezi, ea are nevoie de ingrijire si de atentie. Un par sanatos se pastreaza cu dedicare si cu un ritual precis de curatare si styling. 


Londa 2


Azi, ai la indemana noua gama Lightplex Bond Retention de la Londa Professional. Un duo – sampon si balsam care te ajuta sa performezi la capitolul look. 

Gama de ingrijire Lightplex Bond Retention este raspunsul tuturor cerintelor parului tau, indiferent de tipul firului de par sau de culoare. Daca te intrebi cu ce este diferita afla ca aceasta mentine sanatatea parului si-l repara in profunzime chiar si in momentul in care isi pierde vitalitatea. 

Atuul celor doua noi produse? Tehnologia ProPlex cu Acid Malic care sustine refacerea legaturilor din firul de par, le recreeaza si sutine reconstructia unora noi.


Londa 3


Samponul si Balsamul Lightplex Bond Retention sunt special create pentru femeile grabite, dar care, totusi, nu vor sa renunte la sanatatea si aspectul lucios al parului lor. Gratie tehnologiei ProPlex pe care aceste doua noi produse Londa Professional o inglobeaza, parul ramane hidratat, lucios si nu se incurca. 

De azi, parul tau are sansa sa isi recapete elasticitatea naturala si starea de bine cu Lightplex Bond Retention, noua gama Londa Professional care aduce mai multa rezistenta pentru parul tau.

Pret recomandat: sampon – 48 de lei, conditionner – 60 de lei


KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu