Pantene PRO-V Miracles pentru par lung si puternic

 

pantene 1


Imi place intotdeauna sa impartasesc cu voi ceea ce este nou in rutina mea de ingrijire, dar mai ales imi place sa va povestesc despre produse care ma ajuta si care cred eu ca fac diferenta!

De fiecare data sunt foarte atenta cu produsele pe care le folosesc pentru ca parul meu este lung si fragil, scalpul este sensibil, se ingrasa destul de repede si pierde din volum, lucru care evident nu poate fi pe placul meu asa incat incerc sa remediez pe cat se poate o astfel de situatie. 


Noutatile Pantene mi s-au parut super interesante pentru ca experienta mea cu brandul a fost foarte buna in trecut, asa ca nu am avut emotii sa incerc si noua gama pentru par lung si puternic.


Piatra de incercare pentru mine este intotdeauna samponul. Daca samponul imi place si nu imi usuca scalpul atunci treaba e pe jumatate rezolvata. Primul contact pentru mine este cel olfactiv, iar samponul Pantene Pro-V Miracles Strong & Long miroase foarte proaspat si mie mi se pare ca are miros de mar verde. 


Contine bambus si biotina, dar si un complex de antioxidanti.


Bambusul ajuta la mentinerea parului hidratat si puternic.


Biotina a fost recunoscuta de-a lungul timpului pentru rolul sau in mentinerea parului si a pielii sanatoase. Cunoscuta sub denumirea de vitamina B7, biotina contribuie la cresterea parului si protejeaza cheratina.


pantene 2


Cel de-al doilea punct care face diferenta pentru mine privitor la modul in care spala un sampon, este acela in care vad cata spuma face. Si daaaaa, aici vorbim de o capacitate de spumare foarte buna, exact asa cum consider eu ca este necesar pentru a imi simti parul curat la final.

In plus, samponul nu contine coloranti sau uleiuri minerale, ceea ce este de asemenea un lucru extrem de important. 


Senzatia generala este de par suplu, matasos, fortifiat, care pare ca nu se mai rupe atat de usor la periere.


Ahhh, si uitasem sa va spun ca sticla este realizata din 25% plastic reciclat si este 100% reciclabila. 


Masca Pantene pentru par puternic si lung, din aceeasi gama, completeaza in mod fericit tratamentul pentru parul meu si trebuie sa recunosc ca eu o folosesc cu sfintenie. Nu sar aproape niciodata peste acest pas esential, poate doar sa trebuiasca sa ies pe usa in zece minute din care cinci sa le aloc spalarii si uscarii parului.


Are o tehnologie avansata de hidratare astfel incat firul de par este protejat si arata mult mai sanatos. De cand folosesc aceasta masca senzatia mea este de par mai puternic si mult mai catifelat. Este extrem de usor de coafat si realmente arata mai sanatos. 


Finalul ii apartine unui produs caruia ii sunt recunoscatoare, Roots Awakener. Primavara si toamna parul meu sufera si pierde multe fire si implicit volum, lucru care nu imi place sub nici o forma si pentru care mereu am cautat solutii.


Minunatia aceasta de la Pantene asigura fortificarea firului de par datorita amestecului nutritiv PRO-V.


Are o formula usoara, care este absorbita foarte rapid de catre firul de par. Are in compozitie biotina, bambus si cafeina!


Cafeina are proprietati antioxidante, energizante, revitalizante, oferind stralucire si putere impotriva ruperii firelor de par. Hraneste parul, iar in cazul meu rezultatul nu s-a lasat mult asteptat, rezultat pe care eu il contorizez in numarul de fire de par pierdute, care daaaa, s-a redus considerabil. 


Personal, consider extrem de important faptul de a sti ca brandul pe care il folosesc este un brand care ofera solutii diferitelor probleme ale parului dupa ani de cercetare, folosind ingrediente sigure si eficiente pentru firul de par. 


Cu Pantene, fiecare femeie se poate bucura ca parul ei este in centrul atentiei!


#buzzpantene

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu