Pasiunea pentru paste poarta numele Antonio di Vaio

 


spaghetti

Cine ar putea sa spuna ca nu iubeste pastele??? La noi in casa se gatesc (le gatesc, haha) cel putin o data pe saptamana, fie carbonara, fie cu sos de rosii si ton, fie cu branza si oua la cuptor, ca o budinca!


Spaghette no 5


spaghetti 2


Fusilli


fusili


Penne

Farfalle

Tagliatelle


tagliatelle


Extrem de variate ca gamă, pentru absolut orice gust și plăcere ori răsfăț gourmet, pastele Antonio di Vaio sunt pregătite după o rețetă specială, folosind 100% făină din grâu dur, pentru a asigura o calitate excelentă, gust delicios și o culoare aurie absolut superbă. Iar prețul este super competitiv! 


În plus, pastele Antonio di Vaio sunt prietenoase cu silueta și dieta ta, grâul dur din care sunt făcute având un indice glicemic mai scăzut decât grâul obișnuit și o cantitate mai mare de proteine, cu un grad perfect echilibrat de carbohidrați.


Căci la realizarea pastelor Antonio di Vaio se folosește numai grâu dur de cea mai bună calitate, pentru a te asigura că se obțin mereu paste cu o textura ideală, care nu se lipesc şi nu se rup în timpul fierberii. Pe scurt, exact acele paste pe care mizezi că orice rețetă nou încercată va fi o reușită. 


Tu ce rețetă de paste preferi - cu roșii; sau cu brânză? Singura întrebare care mai rămâne este dacă să fie cu parmezan... sau cu muuult parmezan? 


Buon appetito!


KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu