Pasiunea pentru paste poarta numele Antonio di Vaio

 


spaghetti

Cine ar putea sa spuna ca nu iubeste pastele??? La noi in casa se gatesc (le gatesc, haha) cel putin o data pe saptamana, fie carbonara, fie cu sos de rosii si ton, fie cu branza si oua la cuptor, ca o budinca!


Spaghette no 5


spaghetti 2


Fusilli


fusili


Penne

Farfalle

Tagliatelle


tagliatelle


Extrem de variate ca gamă, pentru absolut orice gust È™i plăcere ori răsfăț gourmet, pastele Antonio di Vaio sunt pregătite după o reÈ›etă specială, folosind 100% făină din grâu dur, pentru a asigura o calitate excelentă, gust delicios È™i o culoare aurie absolut superbă. Iar preÈ›ul este super competitiv! 


În plus, pastele Antonio di Vaio sunt prietenoase cu silueta și dieta ta, grâul dur din care sunt făcute având un indice glicemic mai scăzut decât grâul obișnuit și o cantitate mai mare de proteine, cu un grad perfect echilibrat de carbohidrați.


Căci la realizarea pastelor Antonio di Vaio se foloseÈ™te numai grâu dur de cea mai bună calitate, pentru a te asigura că se obÈ›in mereu paste cu o textura ideală, care nu se lipesc ÅŸi nu se rup în timpul fierberii. Pe scurt, exact acele paste pe care mizezi că orice reÈ›etă nou încercată va fi o reuÈ™ită. 


Tu ce reÈ›etă de paste preferi - cu roÈ™ii; sau cu brânză? Singura întrebare care mai rămâne este dacă să fie cu parmezan... sau cu muuult parmezan? 


Buon appetito!


KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu