Alege-ți starea de spirit cu noua gamă FA

 

FA

De acum, îți poți modela starea de spirit așa cum îți dorești, alături de noua gamă de produse Fa Choose your mood! Ești pregătită să îți exprimi starea prin parfum? Alege cum vrei să te simți și începe-ți ziua cu unul dintre cele 3 sortimente ale gamei: Go Happy, Get Spiritual sau Catch Dreams!

Dacă ai un spirit spontan, optimist, curajos și aventuros, Fa Go Happy cu parfum de grapefruit, căpșuni și vanilie este alegerea potrivită.

Găsește-ți echilibrul perfect alături de Fa Get Spiritual și fii de neoprit. Datorită compoziției sale parfumate unice, florale, cu lavandă, bergamotă și mandarină, dușul va deveni ritualul tău preferat.

Ai nevoie de un moment de respiro? Alege crema de duș Fa Catch Dreams cu parfum vibrant de lavandă, brad și eucalipt. Tehnologia inovatoare Sleep Well ajută la îmbunătățirea somnului, având la bază o compoziție de uleiuri parfumate cu proprietăți care induc somnul și îmbunătățesc calitatea acestuia. 

Detalierea gamei: 

Noua gamă de produse promite să ofere starea de spirit de care ai nevoie pentru fiecare zi, prin beneficii sustenabile și prin tehnologii avansate:

Geluri de duș: >93% ingrediente derivate din ingrediente naturale, formulă biodegradabilă, formulă vegană

Deodorante antiperspirante spray: tehnologie de eliberare treptată a parfumului, pentru momentele în care ai cea mai mare nevoie, 0% alcool, tehnologie anti-pete, formulă vegană

Gelul de duș Catch Dreams: o compoziție de ulei de parfum care îmbunătățește calitatea somnului


FA GO HAPPY – Gel de duș și deodorant antiperspirant spray


FA


FA


Preț recomandat: 

Gel de duș Fa Go Happy 250ml - 10,49 ron

Gel de duș Fa Go Happy 400ml - 10,49 ron

Deodorant antiperspirant spray Go Happy 150ml – 9,69 ronFA GET SPIRITUAl – Gel de duș și deodorant antiperspirant spray și roll-on


FA


Preț recomandat: 

Gel de duș Fa Get Spiritual 250ml - 10,49 ron

Gel de duș Fa Get Spiritual 400ml - 10,49 ron

Deodorant antiperspirant spray Get Spiritual 150ml – 9,69 ron

Deodorant antiperspirant roll-on Get Spiritual 50ml - 10,49 ronFA CATCH DREAMS -  Cremă de duș


FA


Preț recomandat: 

Cremă de duș Fa Catch Dreams 250ml - 10,49 ron 


FA


Despre formulă și ambalajul sustenabil

Gelurile de duș au peste 93% ingrediente derivate din ingrediente naturale, formulă biodegradabilă și vegană. Fără uleiuri minerale, microplastic sau parabeni.

Deodorantele antiperspirante spray conțin 0% alcool și au, de asemenea, formulă vegană.


KISSES!CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu