Noul GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec, îngrijire profundă a părului în doar 7 secunde

 


gliss



Gliss continuă seria de inovații în materie de îngrijire a părului, lansând un produs pe cât de surprinzător, pe atât de eficient și practic pentru toți consumatorii, indiferent de tipul de păr și nevoile acestuia. 


gliss



Experimentați puterea unui tratament la fel de eficient ca o mască ce trebuie folosită 5 minute, dar cu rezultate oferite în doar 7 secunde! Noul GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec permite o aplicare foarte rapidă și practică datorită formulei lichide fără silicon (cu excepția TRATAMENTULUI GLISS EXPRESS REPAIR 7 SEC COLOUR PERFECTOR) ce stă la baza produsului și asigură un păr strălucitor și frumos.  

Fă ceea ce iubești. GLISS repară. 


Fiecare secundă contează! Știm cu toții cât de prețios este timpul și uneori, din cauza agitației cotidiene, suntem nevoiți să renunțăm la timpul dedicat îngrijirii personale. Noul GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec oferă părului îngrijire intensivă și hidratare în doar 7 secunde. Formula sa lichidă inovatoare se transformă într-o textură cremoasă în timpul aplicării. 

Trei variante ale noului GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec oferă soluția corectă de reparare a firului de păr în funcție de nevoile fiecărui consumator: 


GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec COLOUR PERFECTOR cu complex de acid hialuronic și extract de afine oferă mai multă strălucire părului vopsit sau șuvițat.


gliss


GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec OIL NUTRITIVE cu Omega 9 și ulei de Marula oferă părului fragil și deteriorat suplețe și o senzație de păr extra catifelat. 


gliss


GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec ULTIMATE REPAIR, cu cheratină lichidă și extract de perle, reduce ruperea părului uscat și deteriorat la pieptănare cu până la 90%*vs. păr deteriorat


gliss


Noul TRATAMENT se aplică extrem de ușor și rapid: imediat după ce părul este spălat, aplicați uniform unul dintre cele trei GLISS TRATAMENT EXPRESS 7 sec pe lungimea firului de păr și pe vârfuri. Masați ușor părul până ce produsul se transformă într-o textură cremoasă. Lăsați tratamentul să acționeze timp de 7 secunde și apoi clătiți foarte bine părul.


Sunt tare curioasa daca l-ati incercat pana acum si daca da, va rog sa  imi lasati si parerea voastra!


KISSES!













CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu