Secretele parului frumos!

 


ingrijire-par-notino.ro


Parul, cred ca este unul dintre cele mai speciale elemente care compun infatisarea noastra! Mi-a placut intotdeauna sa am parul lung chiar daca acest aspect presupune sa am mai multa grija la produsele pe care le folosesc!

M-am confruntat de-a lungul timpului cu diverse probleme ale parului si am trecut de la caderea parului la matreata sau scalp sensibil , dar un lucru a ramas constant, am par gras . M-am impacat cu ideea, dar acest fapt presupune sa am mare grija la produsele pe care le folosesc.

Nimic nu mi se pare mai lipsit de eleganta decat un par nespalat! Realmente mie, care am parul lung, nu imi ia mai mult de cinci minute sa imi spal parul atunci cand ma grabesc! Este minimul pe care pot sa il fac pentru parul meu, dar acel minim care face diferenta dintre a pasi cu capul sus si a te ascunde de ochii tuturor atunci cand stii ca parul tau nu e in cea mai buna forma!

Sigur ca atunci cand am timp apelez la toate trucurile pe care le stiu pentru a avea parte de momente de rasfat!

Dar pentru ca primul si cel mai important instrument in acest caz il reprezinta samponul, vreau sa va povestesc despre unul dintre cele mai iubite sampoane.

Chiar daca am folosit sampoane de la brand-uri diferite pornind de la cele ieftine la unele foarte scumpe, nu intotdeauna rezultatul a fost pe masura asteptarilor.

ACM este in schimb un sampon pe care pot sa il recomand cu mana pe inima, pentru ca realmente m-a salvat atunci cand parul si scalpul meu nu aratau cel mai bine. Pentru ca desi parul in sine este gras, scalpul este sensibil si poate fi usor agresat astfel incat sa formeze scuame.


sampon-notino.ro

Am folosit numeroase variante de la ACM dar unul care imi place extrem de mult este cel pentru par gras. Spala fooooarte bine, face mult spuma ceea ce mie imi place tare mult, pentru ca am senzatia ca parul este curatat mult mai bine. In acelasi timp, un lucru esential pentru mine este sa nu agreseze scalpul si sa il irite. Asadar, un sampon puternic, eficient dar care sa nu provoace neplaceri la nivelul scalpului este exact ceea ce am eu nevoie. Pe langa acestea, faptul ca parul pare mult mai stralucitor si capata si mai mult volum este un plus foarte apreciat!


Balsamul de la Natura Siberica este si el dedicat parului gras si este extrem de fin si usor de aplicat! Se gaseste in format mare, de 400 ml dar asta nu poate decat sa ma bucure atunci cand am un produs care imi place!

Descurca parul foarte bine, il lasa moale si stralucitor dar fara sa fie lipsit de volum. Imbunatateste structura parului gratie uleiului de argan si a biotinei, ii ofera suplete, elasticitate si volum. Nu contine sulfati si are un efect hidratant in profunzime, parul ramanand la final foarte stralucitor si usor de pieptanat! De cand folosesc acest balsam firele mele de par se rup mult mai putin.


balsam-notino.ro

Sunt rare, extrem de rare momentele in care sunt atat de grabita incat sa trebuiasca in secunda doi sa ies pe usa iar parul meu sa fie un dezastru. Pentru ca asa cum va povesteam mai sus imi ia fix 5 minute sa imi spal parul. Daaaar, pentru acele exceptii am si solutia cea mai buna. Cu siguranta nu exista un sampon uscat mai bun decat acesta de la Moroccanoil.

Eu il am in varianta pentru par inchis la culoare si sunt extreeeem de multumita de el. Pudra aceea care este in compozitie provine din amidon de porumb macinat ultra fin astfel incat sa nu incarce parul absolut deloc. Nu lasa pete albe pe parul castaniu si invioreaza instantaneu coafura. Indeparteaza impuritatile, sebumul si mirosurile neplacute si nu lasa deloc reziduri in par! 

In plus contine in compozitie si ulei de argan si protejeaza impotriva radiatiei solare! 

Se agita bine inainte de utilizare si se aplica de la o distanta de 15-20 de centimetri la radacina parului, apoi se maseaza si gata! Ai par proaspat in doar cateva secunde!

Este absolut genial, va asigur!

Toate produsele mele sunt de pe Notino, unde gasim cea mai variata gama de produse dedicate ingrijirii personale, la preturi extrem de tentante!


sampon-uscat-notino.ro

Sunt tare curioasa daca cineva a mai folosit vreunul dintre produse si daca da, ce impresie v-a lasat! Va astept cu mare drag parerile!


KISSES!


#notinoromania



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu